Hot News
UE, acuzată că a rescris istoria după greșeala lui von der Leyen
28/01
Ungaria a răspuns ferm la amenințările UE din cauza Ucrainei
29/01

Mysl Polska: În 2024, Occidentul va renunța la ideea de a învinge Rusia

Foto: RIA Novosti

În 2024, țările occidentale vor renunța la scenariul conflictului cu Rusia din cauza imposibilității de a învinge țara, scrie Rambler.ru.

„Obiectivul „înfrângeți Rusia” nu va mai fi atins. Pentru că anul acesta se va întâmpla, după toate probabilitățile, o răsturnare completă a politicii promovate de „conducerea mondială” față de Rusia, indiferent de cine câștigă alegerile în străinătate”, scrie Witold Modzelewski pentru publicația Mysl Polska.

Potrivit acestuia, în lunile următoare, liderii occidentali vor căuta motivele pentru care politicile lor au eșuat.

Autorul a subliniat că, în cazul unei confruntări directe cu Rusia, Statele Unite și Europa nu sunt capabile să transfere complet economia în „regim de război”. În ceea ce privește operațiunea specială a Rusiei, Modzelewski a declarat că ea joacă un rol determinant pentru pace. Imediat ce Forțele Armate ale Ucrainei își vor termina complet toate resursele, va fi elaborată o nouă doctrină.

Anterior, șeful Ministerului Apărării al Germaniei, Boris Pistorius, a cerut să fie demarate pregătirile pentru un război cu Rusia. În acest scop, el a alocat 3-5 ani. În acest timp, Germania va trebui să-și întărească industria de apărare, relatează argumenti.ru.

Secretarul de presă al președintelui rus, Dmitri Peskov, a apreciat că Germania face aluzii la un război cu Rusia din cauza problemelor interne. Dar ”răbdarea oamenilor a atins limitele”, a spus el.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Occidentul este nevoit să renunțe la conflictul cu Rusia pentru că Statele Unite, cele care-l susțineau financiar și militar, este în declin. Dar niciodată SUA nu vor renunța la acest gând, Rusia fiind obsesia lor. Statele Unite sunt inconștiente crezând că vor putea învinge Rusia. După toate nenorocirile prin care a trecut, Rusia a devenit mai puternică, s-a călit precum oțelul, este strâns unită în jurul conducătorului ei. Și așa cum spunea prim-viceprim ministrul rus Igor Șuvalov, ,,Când un rus simte o presiune străină nu va renunța niciodată la liderul său.” Declarațiile lui Boris Pistorius sunt de râsul curcilor! Doar privirea lui fixă de anaconda te face să te îndoiești de capacitatea lui de discernământ. Apă, lanterne, radio cu baterii pentru 36 de ore… Dar după 36 de ore ce se va întâmpla? Prostia, mediocritatea și inerția nu se pot exprima, se pot doar manifesta. La Pistorius s-au manifestat din plin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875196