Hot News
Tokyo declară că vrea pace cu Moscova. Medvedev le răspunde japonezilor cu sfaturi despre hara-kiri
31/01
Times: După Budanov, Sîrski a refuzat funcția de Comandant șef al Forțelor Armate ale Ucrainei
31/01

Zaharova: Declarația lui Borrell despre Rusia și Ucraina este monstruoasă

Maria Zaharova/ Foto: URA.ru

Declarația șefului diplomației europene, Josep Borrell, despre „tentația eronată de împăcare” dintre Rusia și Ucraina este „monstruoasă”, a apreciat reprezentanta oficială a Ministerului de Externe al Rusiei, Maria Zaharova.

„Este o nouă declarație monstruoasă. Dar care este percepută în felul următor: lasă, doar e Borrell”, a spus Zaharova, citată de postul de radio Sputnik. Ea a adăugat că declarațiile șefului diplomației europene nu mai sunt luate în serios nici chiar în interiorul Uniunii Europene. Țările membre consideră afirmațiile lui nebunești, a concluzionat Zaharova.

Josep Borrell a declarat că ideile despre un posibil armistițiu între Rusia și Ucraina sunt greșite. El îndeamnă să nu fie uitate lecțiile învățate din conflict și la dublarea eforturilor pentru a evita repetarea greșelilor. În opinia lui Borrell, conflictul a întărit unitatea transatlantică.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Nu toți oamenii care vorbesc sunt capabili să spună ceva. Unii vorbesc doar să demonstreze că au glas. Este cazul lui Borell, un diplomat de carton.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2874994