Hot News
Alegerile prezidențiale din Rusia
17/03
Alegeri prezidențiale în Rusia: Prezența la urne până sâmbătă, ora 20,19
17/03

Politician francez a evaluat modul de organizare a prezidențialelor din Rusia

Foto: tvzvezda.ru

Alegerile prezidențiale din Rusia sunt bine organizate și se derulează într-o atmosferă de calm, a declarat pentru RIA Novosti cunoscutul politician francez Aymeri Francis André Philippe de Montesquiou-Fezensac d’Artagnan (în imagine), aflat în Republica Donețk (DNR) în calitate de observator internațional, informează RIA Novosti.

De Montesquiou-Fezensac d’Artagnan provine din aceeași familie de nobili francezi ca și renumitul căpitan al mușchetarilor regali, cavalerul d’Artagnan, devenit eroul celor trei romane ale lui Alexandre Dumas-tatăl. Contemporanul d’Artagnan are 81 de ani, iar de-a lungul carierei sale politice a fost primarul orăşelului Marsan, apoi membru al Parlamentului European (1989-1993) şi al Senatului francez (1998-2015). Este membru al Partidului Radical Francez. În DNR a venit pentru prima dată în calitate de observator internațional, invitat de Camera Civică a Rusiei. A vizitat secțiile de vot dintr-o serie de orașe din sudul DNR.

„Cred că sunt bine organizate (alegerile), la fel cum se desfășoară în Franța. Alegătorii nu sunt de nimic împiedicați să primească buletinele de vot, să intre în cabina de vot, unde puteți să vă alegeți candidatul”, a spus el pentru RIA Novosti.

Politicianul a menționat că nu a observat probleme la secțiile de vot și nu a primit plângeri de la alegători sau de la observatorii locali.

„Nici un fel de probleme. Aș spune dacă aș fi observa ceva. Am fost ales 40 de ani, am fost membru al Parlamentului European și al Senatului Franței. Așa că știu ce sunt alegerile”, a asigurat politicianul.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    De ce n-ar fi bine organizate alegerile? Atenția trebuie îndreptată asupra celor care vor să dezorganizeze aceste alegeri, asupra celor care-și vâră coada în problemele interne ale Rusiei. Interesul Rusiei este ca totul să se desfășoare corect, în liniște, fără incidente. Acum, dacă domnul d’Artagnan întâmpină probleme, poate să-i cheme în ajutor pe urmașii lui Athos, Porthos și Aramis. Mare atenție la Milady de Winter!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875101