Hot News
Putin, despre rachete Taurus, alegeri din SUA și riscul unei conflagrații nucleare (II)
16/03
Alegerile prezidențiale din Rusia
17/03

Zaharova, despre cum se străduiesc SUA să împiedice alegerile din Rusia

Maria Zaharova/ Foto: RIA Novosti

Reprezentanta oficială a Ministerului de Externe al Rusiei, Maria Zaharova, a declarat că înainte de alegerile prezidențiale din Federația Rusă și pe parcursul scrutinului, Statele Unite au pregătit un număr mare de fake-uri de diferite tipuri, relatează Gazeta.ru.

„Ele (Statele Unite ale Americii, n.r.) au pregătit un număr mare de fake-uri în ajunul, în timpul derulării alegerilor, fake-uri de toate tipurile”, a subliniat Zaharova, menționând că dezinformarea din partea Occidentului s-a făcut inclusiv din punctul de vedere al conținutului politic al procesului electoral din Rusia. În plus, ea a menționat că există „scurgeri” referitoare la candidații la funcția de președinte și la partidele politice din Rusia.

Reprezentanta oficială a MAE rus a adăugat că o astfel de politică a Occidentului are ca scop intimidarea electoratului rus. Mai mult decât atât, atacurile hackerilor fac parte, după cum a subliniat Zaharova, din această politică.

Gazeta.ru amintește că pentru funcția de președinte concurează patru candidați: Vladislav Davankov (partidul ”Oameni noi”), Vladimir Putin (independent), Leonid Sluțki (LDPR) și Nikolai Haritonov (Partidul Comunist).

1 Comment

  1. Carmen spune:

    SUA se ocupă cu lucruri josnice, cu provocarea conflictelor între țări, între etnii, cu tot felul de mizerii și minciuni. Atât le-a mai rămas. Cu ce să se ocupe și ele? Ați auzit de lucruri bune venite de peste ocean? America este un imperiu decăzut, mai ales din punct de vedere moral. Țările vasale din Occident au luat SUA ca și model, iar rezultatele se văd. Dezinformează lumea cu minciunile lor? Prost este cine le crede! Își închipuie că rușii nu-l vor vota pe Vladimir Putin? Se înșeală. Toate minciunile și toate incidentele puse la cale cu ajutorul Occidentului fac parte dintr-un spectacol ieftin, care nu vor afecta alegerile din Rusia. Doar cei slabi se lasă manipulați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875154