Hot News
Șoigu a fost informat că a început producția în serie a bombelor aeriene FAB-3000
22/03
FSB a găsit o „urmă ucraineană” în atacul terorist de la Crocus Сity Hall
23/03

MAE rus, despre atacul cu focuri de arme de la Crocus City Hall

Foto: RIA Novosti

Întreaga comunitate mondială este obligată să condamne crima comisă în Crocus City Hall (Regiunea Moscova – n.r.), a declarat reprezentanta oficială a ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, pe canalul său de pe rețeaua Telegram, scrie Rambler.ru.

Ea a comentat atacul terorist de la Crocus City Hall. Potrivit spuselor sale, Ministerul rus de Externe este sunat la telefon de cetățeni din diferite țări, care își exprimă condoleanțe. Oamenii condamnă „atacul terorist sângeros care s-a desfășurat sub ochii întregii omeniri”, a subliniat ea. Zaharova a adăugat că au fost mobilizate toate forțele pentru salvarea oamenilor.

„Întreaga comunitate mondială este obligată să condamne această crimă odioasă”, a subliniat diplomatul.

Ministerul german de Externe și-a exprimat condoleanțe pentru atacul terorist din Regiunea Moscova și solicită o anchetă rapidă asupra incidentului, informează agențiile guvernamentale ruse.

Potrivit datelor preliminare, 40 de persoane au fost ucise și peste 100 au fost rănite în urma atacului terorist asupra sălii de concerte din Crocus City Hall din Regiunea Moscova.

Ultima oră:

▪️Președintele Belarusului, Lukașenko și-a exprimat condoleanțe lui Putin în legătură cu situația de urgență de la Crocus City Hall.

▪️Vicepreședintele Turciei și-a exprimat condoleanțe Rusiei după actul terorist de la Crocus.

▪️Ministerul de Externe pakistanez a condamnat atacul terorist din Rusia.

▪️Kazahstanul a condamnat ferm atacul terorist din Rusia și a anunțat asistență dacă este necesar.

Condoleanțe pentru cele întâmplate au fost exprimate, de asemenea, de către Ministerul de Externe al Cubei, președintele Venezuelei, președintele Palestinei, Ministerul de Externe al Armeniei, Ministerul de Externe uzbec, Ministerul de Externe al Belarusului, Ministerul de Externe al Italiei, Ministerul de Externe al Iranului, Ministerul de Externe al Turciei, biroul Secretarului General al ONU, Ministerul de Externe al Egiptului, Ministerul de Externe al Kîrgîzstanului, precum și Miisterul Afacerilor Externe al Poloniei, președintele Serbiei, Ministerul Afacerilor Externe al Azerbaidjanului, Ministerul Afacerilor Externe al Siriei, președintele Boliviei, președintele Republicii Bosnia și Herțegovina, reprezentanți ai Arabiei Saudite, reprezentanții UE, reprezentanți ai Nicaragua, Casa Albă din Washington…

2 Comments

  1. MIHAIL GAVRIL POPA spune:

    O mare tragedie, chiar acum la începuturile primăverii, în preajma solstițiului de primăvară. Este MODUS OPERANDI, tipic al crimelor ritualice ale ocultei iudaice. Sunt ferm convins, că nu serviciile secrete Ucrainiene, sunt cele care au organizat acest oribil atentat terorist. Sunt prea diletanți să poată comite așa ceva, chiar de și-ar dori. Bineînțeles, că nu putem accepta nici teza falsă, a propagandei regimului marionetă sionist, de la Kiev, care acuză mincinos, că Președintele Vladimir Putin și-ar fi înscenat acest atentat. Nu avea nici un sens, dacă Președintele Vladimir Putin, a câștigat alegerile cu un procent incredibil. Sunt încredințat, că adevărații autori din umbră, ai acestui oribil omor ritual talmudist, este secta criminală Chabad-Lubavitch, care a plănuit acest război fratricid, dintre două națiuni ortodoxe și de rasă slavă, și au urzit războiul dintre Rusia și Ucraina, în scopul distrugerii Ucrainei, Moldovei și României, iar de pe ruinele acestor state depopulate, hoardele de israeliții, să clădească satanicul, al ”doilea Israel”. Probabil că atentatorii erau teroriști ISSIS, dar cum se știe ISSIS, este creația Mossad, și acești teroriști au acționat la ordinul și cu susținerea logistică a Mossad. Dealtfel, statul terorist Israel, vinovat de genocidul din Palestina, nu a catadicsit să transmită condoleanțe Rusiei. Oare de ce? Dumnezeu să întărească Poporul Rusiei.

  2. Carmen spune:

    Este îngrozitor!!! Acest atac terorist îndreptat asupra civililor trebuie pedepsit urgent. Vinovații trebuie să plătească pentru aceaste crime! Susțin poziția domnului Dmitri Medvedev. Ancheta este necesar să o conducă doar serviciile rusești, nu așteptați ca Occidentul sau SUA să vă facă dreptate, că n-o vor face. Vor tărăgăna ancheta până la infinit, ca apoi să închidă dosarul, așa cum s-a întâmplat și în cazul gazoductelor. S-a mai auzit ceva despre atentatele asupra hidrocentralei Kahovka, a podului Kerci, a asasinării Dariei Dughina sau a altor cetățeni ruși? Au dat vina pe Rusia, cu o nesimțire fără margini. SUA și Occidentul vor să intimideze și să destabilizeze societatea rusă. S-au răzbunat pe Vladimir Putin și pe poporul rus în urma victoriei de la recentele alegeri. Au eșuat în planul lor de a boicota alegerile. Nu dau doi bani pe mesajele de condoleanțe ale liderilor occidentali și americani pentru că nu sunt sincere și pentru că miroase implicarea lor în această tragedie. La 1 februarie Kirilo Budanov amenința cu înmulțirea atacurilor împotriva Rusiei. Acum și Ucraina și SUA au sărit ca să se delimiteze de acest act terorist, înainte de a fi acuzați. Iar culmea tupeului este că GUR a atribuit masacrul acesta unei ,,operațiuni planificate de serviciile speciale ale Kremlinului” cu scopul de ,,a discredita Ucraina și întreaga lume liberă.” Aceasta a declarat purtătorul de cuvânt al GUR, Andrii Yusov. Este dus cu capul? SUA știau că se pregătește un atac terorist asupra Moscovei. Pe 7 martie, pe site-ul Ambasadei SUA la Moscova apărea următorul avertisment: ,,Ambasada monitorizează rapoarte cum că extremiștii au planuri iminente de a ataca mari adunări din Moscova, inclusiv concerte, iar cetățenii americani sunt sfătuiți să evite marile adunări în următoarele 48 de ore.” De unde știa Ambasada SUA, de ce n-a informat autoritățile din Rusia? Nu cumva e opera celor de la CIA? John Kirby se grăbește să apere Ucraina declarând că: ,,Vă pot infirma orice legătură cu Ucraina.” Măi, să fie. A efectuat așa repede o anchetă? Ipocrit și mincinos! Prea mult le-a tolerat Rusia acestor nenorociți din Occident și din SUA, iar acum uite ce s-a întâmplat. Sper ca răspunsul Rusiei să fie pe măsură, că pe căi diplomatice nu se poate discuta cu acești psihopați. Condoleanțe familiilor celor uciși și întregului popor rus!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875035