Hot News
Sondaj : Nivelul de încredere al rușilor în Putin depășește 80%
30/03
„A distrus ordinea mondială a Atlanticului”: Presa turcă, fascinată de strategia lui Putin
31/03

Nu există cale spre victorie: Ofițer american, convins că Ucraina va pierde pe câmpul de luptă

Daniel Davis/ Foto: dzen.ru

În conflictul din Ucraina, Statele Unite se fac de rușine, iar poporul ucrainean plătește pentru asta, a declarat, pe canalul său de YouTube, locotenent-colonelul american în retragere Daniel Davis.

„Senatorul Lindsey Graham a fost, zilele trecute, la Kiev, pentru a încuraja cât mai mulți bărbați ucraineni să meargă la luptă. „Trebuie să trimiteți cât mai mulți oameni pe câmpul de luptă!”, a spus el. Încearcă să împingă mai mulți bărbați la o moarte fără rost. Cred că este imoral să continui să-i încurajezi să meargă la luptă, deoarece nu există cale spre victorie”, a spus expertul.

Continuând să participe la conflictul ucrainean Washingtonul nu face decât să acoperă de rușine, este de părere Davis.

„De ce naiba am lua încă 60 de miliarde de dolari și le-am arunca în ceva care nu poate fi de succes? Pentru că aroganța nu ne permite să înfruntăm adevărul nespus despre cum stau lucrurile pe teren. Dar este timpul să o facem,” a declarat militarul american.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    SUA vrea un război până la ultimul ucrainean. Cei de la Kiev n-au înțeles sau nu vor să înțeleagă? Politicianul ucrainean Volodymyr Omelyan (fost ministru al infrastructurii) declara: ,,Dacă vom câștiga, ne vom răsplăti cu petrol, gaze, diamante și blănuri rusești. Dacă pierdem, nu se va mai vorbi de bani – Occidentul se va gândi cum să supraviețuiască.” Și ăsta e alimentat cu cocaină ca și Zelenski? Visează la blănuri și diamante rusești? Nu degeaba a fost anchetat pentru îmbogățire ilegală. Poate ar trebui să consulte și un psihiatru. Ucainenii nu-și dau seama că au pierdut, că sunt pierduți cu totul? Trebuie să le spună chiar americanul Daniel Davis? Ucainenii rămași în viață nu realizează nici acum că luptă și își dau viața pentru SUA și NATO? Au intrat în mașina lor de tocat carne și aceasta nu se va opri până la ultimul ucrainean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2874990