Hot News
„A distrus ordinea mondială a Atlanticului”: Presa turcă, fascinată de strategia lui Putin
31/03
Podul Crimeii primește sprijin dinspre nord
31/03

NATO nu vede semne că Rusia se pregătește să atace vreo țară a Alianței

Foto: moscowtimes.net

Nu există, în prezent, niciun fel de indiciu care să arate că Rusia planifică invadarea vreunei țări NATO, a declarat reporterilor șeful Comitetului Militar al NATO, amiralul Rob Bauer, informează agenția Interfax.

„Nu există indicii că Rusia planifică să atace vreunul dintre statele membre NATO. Nu cred că există o amenințare directă”, a subliniat amiralul, citat de ‌‌‌‌‌ „The Baltic Times” .

În același timp, el a spus că „ambițiile Rusiei trec dincolo de granițele Ucrainei”. În acest sens, „Alianța Nord-Atlantică în ansamblul ei trebuie să fie mai pregătită”.

Potrivit oficialului NATO, întrucât Alianța „a fost de acord să considere Rusia o amenințare”, planurile și eforturile blocului militar sunt menite ”să ne convingem că ne putem apăra de amenințări”.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Astăzi zice una, mâine alta. Dă-te-ncolo Bauer, că ești ca un țipar alunecos! Atunci de ce se tot înarmează țările NATO, de ce fac exerciții militare ca apucații, de ce se construiesc atâtea baze militare? Împotriva cui se apără? Au început să obișnuiască europenii că un război cu Rusia este necesar și just. Psihologic și politic ei caută un sprijin popular pentru deciziile lor tâmpite. Războinicii Macron, Scholz, Sunah, Meloni, Ursula, dar și alții vorbesc despre pericolul reprezentat de Rusia, despre un conflict inevitabil cu rușii, despre tot felul de aberații care intensifică starea de teamă și sentimentul de rusofobie. Psihopații și dezaxații ăștia din NATO vor să convingă lumea că este o datorie civică și patriotică să lupte împotriva Rusiei. Doar că ,,Forțele răului” se află în vest. Se pare că li s-a defectat și busola nu doar capul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2874997