Hot News
Miniștrii Apărării ai Rusiei și Franței, dispuși pentru un dialog privind Ucraina
04/04
Putin a citat din Evanghelie într-o discuție despre politica de tineret
05/04

Comentariul Mariei Zaharova la comentariul lui Macron

Serghei Șoigu și Sebastien Lecornu/ Foto: dzen.ru

Reprezentanta oficială a ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, a comentat declarația lui Emmanuel Macron, în opinia căruia ministrul rus al Apărării, Serghei Șoigu, a vorbit cu omologul său francez, Sebastien Lecornu, pe un ton „pretențios și amenințător”.

„Nu este „pretențios și amenințător”, ci demn și la obiect, recitiți comunicatul Ministerului Apărării al Federației Ruse. Cert este că Rusia nu intenționează să se poarte cu mănuși cu cei care sponsorizează nelegiuirea regimului de la Kiev”, a subliniat Zaharova.

Pe 3 aprilie cei doi miniștrii ai Apărării au purtat o convorbire telefonică. Potrivit Ministerului rus al Apărării, Lecornu s-a străduit sârguincios să-l convingă pe Șoigu că nici Ucraina, nici Occidentul nu au fost implicate în atacul terorist de la ”Crocus City Hall”.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Sensibilul Macron încă nu și-a dat seama că a fost o convorbire între doi bărbați, militari, nu o șuetă între fătălăi. Aș vrea să-l văd pe Macron stând față în față cu domnul Șoigu. Da, o imagine de milioane: domnul Șoigu doar clipind și Macron leșinând din cauza acestei ,,amenințări”. Nici nu cred că trebuie băgat în seamă acest personaj numit Macron. Este infantil și cred că poate avea o convorbire serioasă doar cu elevii de liceu. Și mai cred că domnului Șoigu puțin îi pasă de impresiile lui Macron.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875062