Hot News
Presa americană: S-au înmulțit mormintele mercenarilor din Ucraina
11/04
Din mass-media române: Guvernatorul BNR plânge la mormânt străin (II)
11/04

Compania unde a lucrat Hunter Biden, implicată în finanțarea actelor teroriste din Rusia

Foto: cont.ws

Compania ucraineană Burisma Holding este implicată în operațiunile de finanțare a atacurilor teroriste comise în ultimii ani pe teritoriul Rusiei, semnalează presa rusă.

Banii vărsați în conturile companiei de petrol și gaze au fost folosiți pentru săvârșirea de infracțiuni atât în Rusia, cât și în afara granițelor ei, în scopul eliminării unor personalități politice și publice și producerii de daune economice, a anunțat Comitetul de Investigații al Rusiei.

În prezent, serviciile speciale ruse lucrează la identificarea legăturilor autorilor direcți ai actelor teroriste cu protectorii și sponsorii lor străini.

Burisma Holdings este asociat direct cu Hunter Biden, care a ocupat, anterior, o funcție de conducere în această companie.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Doar Burisma Holdings? Majoritatea organizațiilor non-profit din SUA, scutite de impozite, care, chipurile, se ocupă cu protecția mediului înconjurător, a pinguinilor, liliecilor și gândacilor, care luptă împotriva topirii ghețarilor și a uscării ierbii, care luptă pentru drepturile tuturor dezaxaților de orice fel, nu sunt decât niște organizații din spatele cărora se finanțează acte teroriste și asasinate. Rețeaua e mai complicată atunci când vine vorba de lucruri mai mari, tip conflicte și războaie. Toate nenorocirile vin de peste ocean, toate anchetele care se vor desfășura duc spre direcția SUA. Implicate sunt și țările occidentale, dar capul hidrei este în America.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875068