Hot News
Din mass-media române: Guvernatorul a încurcat cimitirul (III)
12/04
Rusia a criticat Japonia pentru acuzațiile de retorică nucleară
13/04

Fost ofițer SBU, despre mașina sa aruncată în aer la Moscova

Vasili Prozorov și mașina lui/ Foto: dzen.ru

Fostul angajat al Serviciului de Securitate al Ucrainei (SBU), Vasili Prozorov, a cărui mașină a fost aruncată în aer, vineri, la Moscova, a afirmat, pe canalul său de Telegram, că în spatele atentatului comis împotriva sa se află Kievul, relatează Gazeta.ru.

„Nu am nici o îndoială că în spatele atentatului de astăzi se află regimul terorist de la Kiev. Dar nu i-a ieșit nimic”, a scris fostul ofițer SBU.

Precizând că ”este viu și nevătămat”, Prozorov a asigurat că va continua să dezvăluie crimele autorităților ucrainene.

Pe 12 aprilie, la Moscova a sărit în aer autoturismul Toyota Land Cruiser Prado aparținând fostului locotenent al SBU, Vasili Prozorov. În momentul exploziei, bărbatul se afla în interiorul mașinii. Acum este la spital, cu leziuni la picioare și la o mână.

Comitetul de Investigații al Federației Ruse a deschis un dosar penal în acest incident.

Prozorov a colaborat cu serviciile ruse de informații în timp ce lucra pentru SBU, apoi a emigrat în Rusia. Împotriva lui se pregătea deja o tentativă de asasinat, dar serviciile speciale au reușit să prevină o tragedie.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Trebuie să-și păzească foarte bine spatele, că serviciile ucrainene nu se vor lăsa până nu-l lichidează. A fost consutant-expert senior în departamentul centrului de anti-terorism al Kievului din 1999 până în 2018. Știe multe, iar la o conferință de presă din 2019 de la Moscova a recunoscut că după Euromaidan a început să coopereze cu serviciile ruse de informații.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875153