Hot News
Ce au ajuns copiii lui Iuri Gagarin (VIDEO)
14/04
FSB a desecretizat documente de arhivă despre lichidarea unui grup de naziști francezi lângă Briansk
14/04

10 ani de la declanșarea agresiunii ucrainene împotriva locuitorilor Donbassului

14 aprilie, Ziua victimelor agresiunii ucrainene/ Foto: Telegram

”Pentru noi toți, 14 aprilie va rămâne pentru totdeauna o zi de memorie și durere”, a declarat șeful Republicii Populare Lugansk (LNR), Leonid Pasecinik.

„Acum 10 ani, Kievul a anunțat o așa-numită ”operațiune antiteroristă în Donbass”. De fapt, a devenit o acțiune punitivă de intimidare a oamenilor neînarmați care nu au susținut lovitura de stat din Ucraina și nu au acceptat ideologia neofascistă care le era străină. Bombe aeriene, rachete tactice, mine și obuze au început să cadă asupra Donbassului”, și-a amintit el.

Șeful LNR este convins că nici măcar o crimă a naționaliștilor ucraineni nu ar trebui să rămână nepedepsită.

„Pe câmpurile de operațiunea militară specială, militarii ucraineni răspund deja pentru bombardările nesfârșite ale celor două republici din Donbass, pentru moartea civililor.”

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Sunt 10 ani de când populația rusă din regiune a fost ucisă, bombardată și hărțuită de ucraineni. Pentru Republica Populară Lugansk este o zi tristă, în care-și comemorează morții. Poate că ucrainenii sărbătoresc. Dar UE și Occidentul ce fac? Uită să amintească de aceste masacre din Donbass, dar nu uită să sărbătorească înființarea organizației criminale NATO. Va veni și ziua plății…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875082