Categories: MilitarRusia si lumea

Papa a explicat în ce condiții va merge la conferința pentru Ucraina

Papa Francisc este gata să meargă în Elveția la conferință pentru Ucraina doar dacă este invitată acolo și Rusia, a declarat pentru RIA Novosti președintele Uniunii Mondiale a Vechilor Credincioși, Leonid Sevastianov, care menține legătura cu Suveranul Pontif.

Președintele Confederației Elvețiene, Viola Amherd l-a invitat pe șeful Bisericii Catolice să ia parte la conferința de pace pentru Ucraina, programată pentru luna iunie, lângă Lucerna.

„Papa a spus că va merge la conferință doar dacă va fi invitată și Rusia” la acest eveniment, a declarat Sevastyanov pentru RIA Novosti, citând din corespondența personală cu Suveranul Pontif.

Anterior, el a declarat pentru RIA Novosti că Papa condamnă furnizarea de arme către Kiev.

Conferință pentru Ucraina va desfășura în perioada 15-16 iunie nu departe de orașul elvețian Lucerna. Rusia nu va fi prezentă la lucrări. La întâlnire au fost invitate aproximativ 160 de state.
Ambasadorul Rusiei la Berna, Serghei Garmonin, a declarat anterior pentru RIA Novosti că Rusia nu va participa în niciun format la conferința pentru Ucraina din Elveția, al cărei scop este de a da ultimatum Moscovei. El a adăugat că această conferință se va transforma într-o campanie de PR zgomotoasă, dar goală. Purtătorul de cuvânt al președintelui, Dmitri Peskov, a declarat anterior că procesul de negocieri privind Ucraina fără participarea Rusiei nu are sens.

Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a declarat într-un interviu acordat zilele trecute postului de televiziune bosniac ATV, că unele țări care au decis să participe la întâlnirea din Elveția intenționează să facă acest lucru doar pentru a explica inutilitatea organizării unui astfel de eveniment fără participarea Rusiei și pe baza ultimatumurilor.

Owner

View Comments

  • Nu mă impresionează masca lui de blândețe și iubitor de pace. Papa Francisc este membru al Ordinului Iezuit. Ținta acestei organizații este puterea. Sunt o organizație militară, nu un ordin religios. Au ca scop distrugerea tuturor religiilor, cu excepția credinței romano-catolice; distrugerea tuturor guvernelor, dominarea mondială a papei și răzbunare asupra tuturor care i-au trădat vreodată, în primul rând asupra Rusiei, țara care expulzaseră khazarii (care sunt falși evrei). Vor să devină neapărat mediatori și să se implice în reconcilierea conflictelor. Există o conspirație împotriva creștinătății care este condusă de acești agenți ai satanei, numiți iezuiți. Sunt vicleni, duplicitari, antrenați în arta înșelăciunii. Papa este numit ,,Papa Negru" și este capul Ordinului Iezuit, numit și ,,General." Este puterea din spatele tronului. Biserica romano-catolică este Biserica ce a înființat Inchiziția în 1231 printr-un decret dat de Papa Grigore al IX-lea. În perioada Inchiziției au fost uciși 9 milioane de femei și 40.000 de bărbați sub acuzația falsă de vrăjitorie, un număr mult mai mare decât a celor uciși în Holocaust. Vorbește cineva despre aceste crime? Îl putem numi ,,Holocaustul catolic." Să nu uităm și cât de mult a ajutat Vaticanul fuga naziștilor în America de Sud. André-Marie Jean Jacques Dupin, avocat și Președinte al Camerei Deputaților din Franța în secolul al XIX-lea spunea: ,,Iezuiții reprezintă sabia scoasă din teacă al cărei mâner se află la Roma, dar ascuțișul ei este peste tot, invizibil până când lovitura se simte." Faptul că Papa Francisc a declarat că nu participă la conferință dacă nu participă și Rusia, nu-mi spune nimic. El e maestru în vorbe și se amestecă peste tot. Respect fiecare confesiune, nu am nimic cu religia catolică, dar nu-mi place acest Papă, nu-mi inspiră încredere. Am să redau și părerea lui Dostoievski (un scriitor pe care-l admir foarte mult) despre iezuiți: ,,Iezuiții reprezintă în mod simplu armata romană a împărăției pământești din viitor, în care împărat va fi Pontiful Romei... acesta-i idealul lor... Este pofta de putere, de câștig pământesc murdar, de dominație - ceva asemănător unei iobăgii universale unde ei sunt stăpâni - pentru aceste lucruri se luptă ei. Probabil că ei nici nu cred în Dumnezeu." Aceasta este părerea mea. Oricine poate s-o primească sau nu.

Recent Posts

Volodin: Washingtonul a subminat definitiv încrederea în dolar

Noile sancțiuni ilegale impuse de Statele Unite împotriva Rusiei vor submina complet încrederea în dolar…

12 ore ago

Putin a propus crearea unui nou sistem de securitate în Eurasia

În Eurasia trebuie creat un nou sistem de securitate fără prezența forțelor externe, a spus…

18 ore ago

Putin: Aproape 700.000 de oameni, în zona operațiunii speciale

În zona operațiunii speciale sunt acum cooptați aproape 700.000 de oameni, a declarat președintele Vladimir…

19 ore ago

Nebenzia: Occidentul forțează țările Sudului să apară la „adunarea” din Elveția

Occidentul colectiv „forțează înnebunit mâna” țărilor Sudului Global pentru a le obliga să apară la…

21 de ore ago

Peskov, despre reacția Occidentului la inițiativa de pace a lui Putin

Reacția Ucrainei și a țărilor occidentale la inițiativa de pace a președintelui Rusiei, Vladimir Putin,…

21 de ore ago

Tarpișcev: Jucătorii de tenis ruși pot lua parte la Olimpiadă

Președintele Federației Ruse de Tenis (RFF), Șamil Tarpișcev, a declarat pentru Match TV că Federația…

o zi ago

This website uses cookies.