Hot News
Florian Philippot: Macron, umilit și ridiculizat
08/05
Putin a semnat Decretul privind obiectivele naționale de dezvoltare a Rusiei până în 2030
08/05

Piskarev: Refuzul ambasadorilor de a participa la învestirea lui Putin demonstrează standardele duble ale Occidentului

Ceremonia de investire a președintelui rus, Vladimir Putin/ Foto: kremlin.ru

Refuzul unor ambasadori ai țărilor NATO și UE de a participa la ceremonia de învestire a președintelui Federației Ruse, Vladimir Putin, a devenit o altă demonstrație a politicii occidentale a dublelor standarde, a estimat șeful Comisiei Dumei de Stat pentru investigarea faptelor de imixtiune a statelor străine în treburile interne ale Federației Ruse, Vasili Piskarev.

„Plecarea sfioasă de la Moscova și refuzul unora dintre ambasadorii țărilor NATO și UE de a participa la ceremonia de la Kremlin de învestire a președintelui rus este o altă demonstrație a politicii dublelor standarde practicate de Occident. Acuzând Rusia de toate păcatele, țările occidentale încalcă ele însele cu ușurință toate normele diplomatice de decență”, a menționat Piskarev, citat într-o postare pe canalul de Telegram al Comisiei parlamentare menționate mai sus.

Potrivit politicianului, reacția Statelor Unite și a Europei la preluarea de către Vladimir Putin a funcției de președinte al Federației Ruse poate fi caracterizată drept „confuzie, teamă și invidie”. „Încă nu se pot obișnui cu ideea că, în ciuda tuturor eforturilor lor, poporul Rusiei își alege propriul viitor fără îndemnuri de la păpușarii de peste mări”, a subliniat Piskarev.

Potrivit spuselor sale, Comisia consideră „campania lansată în mass-media occidentală cu implicarea agenților lor de influență și a organizațiilor indezirabile de discreditare a Rusiei și a președintelui acesteia drept o ingerință gravă” în treburile interne ale țării. În același timp, încercările inamicilor Federației Ruse de a înăbuși, cu ajutorul „provocațiilor și zgomotelor informaționale, pichetelor „de carton” și flash mob-urilor la ambasadele Rusiei, propunerile venite de la Moscova „au eșuat necondiționat. ”

„Putin a chemat Occidentul la dialog în condiții de egalitate, fără aroganță și îngâmgare. Și dacă o parte a elitei occidentale nu vrea să-l audă, astăzi apar în aceste țări tot mai mulți oameni raționali care ascultă cu atenție vocea Moscovei și trag propriile concluzii”, a adăugat Piskarev.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Niște mârlani. N-au învățat în familiile lor ce anume ,,se cade” și ce niciodată nu ,,se cade” să faci în viață. Despre datoria pe care o au conform funcției lor nici nu mai amintesc. Atâția semidocți care sunt mereu infatuați, în costume scumpe de firmă dar cu un caracter de doi lei. Li se potrivesc cuvintele lui Gorki: ,,O grămadă de bălegar ca asta n-o ridici cu o furcă.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2858439