Hot News
Riabkov: Moartea lui McCain nu reduce ura faţă de Rusia
29/08
Lavrov: Nord Stream-2 va întări securitatea energetică a Europei
29/08

Chiar și jacheta lui Vladimir Putin naște polemici

Purtătorul de cuvânt al preşedintelui Rusiei a răspuns ziariştilor la întrebarea dacă este adevărat că, în timpul sfârşitului de săptămână petrecut la Tîva, Vladimir Putin a fost îmbrăcat într-o jachetă a firmei americane Abercrombie & Fitch, pe care au cusut logotipul mărcii „Armia Rossii”.

Evident încurcat, Dmitri Peskov nu a ştiut ce răspuns să dea, mulţumindu-se să spună doar că nu ştie nimic. „Nu pot declara nimic în acest sens”, a adăugat oficialul de la Kremlin.

În ajun, site-ul Kremlinului a publicat fotografii din timpul scurtei vacanţe a preşedintelui Putin. În imagini, şeful statului rus apare în tricou, pantaloni, o jachetă şi o pălărie de culoare kaki. Ulterior, canalul-telegrame „Kaşin”, al ziaristului Oleg Kaşin, a postat o informaţie, potrivit căreia jacheta preşedintelui seamănă cu un produs vestimentar lansat de firma americană Abercrombie & Fitch. Numai că pe mânecă apare emblema mărcii „Armia Rossii”, un brand tânăr, care oferă vestimentaţie în stil casual, în stil militarist.

Foto: Kremlin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875048