Hot News
Kremlinul a anunțat condițiile pentru sprijinul Serbiei în urma tensionării situației din Kosovo
01/10
În trei ani în Siria și-au pierdut viața 112 militari ruși
01/10

Igor Akinfeev a plecat din echipa națională a Rusiei

Igor Akinfeev, portarul ȚSKA, care a fost căpitanul echipei naționale la CM 2018, și-a anunțat oficial demisia din echipa națională a Rusiei.

”Fiecare poveste are un început și un sfârșit. Și povestea mea cu echipa națională, de asemenea, a ajuns la sfârșitul ei logic. Pentru mine a fost o mare onoare să conduc echipa rusă la campionatul mondial de acasă în calitate de căpitan. Probabil, acesta a fost vârful carierei mele în echipa națională, citează site-ul oficial al Uniunii de Fotbal a Rusiei apelul lui Akinfeev către fanii. 15 ani în echipă națională este un timp uriaș. Însă cu fiecare an devine din ce în ce mai dificil să joci pe două fronturi și să depui eforturi maxime. Este timpul să cedezi drumul colegilor mai tineri și să mă concentrez asupra meciurilor pentru clubul meu, ȚSKA”.

Vă reamintim că Igor Akinfeev a evoluat în 111 meciuri pentru echipa națională a Rusiei și, după acest indicator, în istoria postsovietică, îl depășesc doar Serghei Ignașevici (127 meciuri) și Viktor Onopko (113). El a fost portarul principal al echipei la două campionate europene, inclusiv Euro 2008, la care echipa a câștigat medalii de bronz, precum și la două campionate mondiale. Anterior, au anunțat de finalizarea carierei lor internaționale încă trei participanți la Cupa Mondială 2018, Serghei Ignașevici, Iuri Jirkov și Alexandr Samedov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875108