Hot News
Consilierul președintelui american acuză Rusia de încălcarea tratatului INF
23/10
America deschide un nou front în războiul psihologic Washington-Moscova
23/10

Fondatorul Yandex nu vrea să-și vândă participația

Fondatorul companiei Yandex, Arkadi Voloj, intenționează să rămână la conducerea societății și nu are de gând să vândă participația pe care o deține, compania primind constant diferite oferte de preluare de acțiuni.
”În urmă cu 21 de ani, când am creat Yandex, nimeni nu își putea imagina că va deveni o companie tehnologică de nivel mondial… Intenționez să rămân și pe mai departe în fruntea ei și nu am de gând să imi vând participația în companie”, a subliniat Voloj într-un comunicat publicat pe site-ul Yandex.
Yandex este o companie ruso-olandeză cu sediul în Amsterdam și sediul operativ central în Moscova, care dezvoltă un număr de servicii și produse pe Internet – în special motorul de căutare cu același nume, clasat pe locul 8 din lume[1] în 2009.
”În presă au apărut supoziții legate de posibile schimbări în structura de acționariat a Yandex. În acest sens, echipa Yandex declară că primește regulat oferte din partea unor terți, dar că, în conformitate cu politica firmei, nu comentăm zvonurile. Consiliul director al Yandex și comitele de resort ale companiei analizează mereu problemele referitoare la structura de capital a companiei, ca parte normală a muncii sale”, precizează documentul, citat de presa de la Moscova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875102