Hot News
Când se nasc zeii? Fenomen astronomic foarte rar
23/12
Expertul confirmă pregătirea de către Kievul a unei noi provocări
23/12

Soția celui mai tare diplomat din lume. Cine este ea?

Serghei Lavrov este o persoană cunoscută în întreaga lume și există multe zvonuri și povestiri despre activitățile sale profesionale. Dar viața personală a șefului Ministerului Afacerilor Externe al Federației Ruse rămâne mereu în umbră. Publicul larg nu știe decât că Serghei Lavrov este căsătorit și are o fiică. Și cum ar fi să fii soția unui diplomat atât de cool și, în general, care este ea, soția lui Lavrov însuși?

Relațiile lui Serghei Lavrov cu soția lui sunt testate în timp, pentru că s-au întâlnit când Serghei Lavrov a fost student la MGIMO (Institutul de Relații Internaționale din Moscova). Serghei a dus-o pe Maria, profesoară de limba și literatura rusă, la oficiul de stare civilă atunci când era student în anul trei!

Trebuie să fii o fată foarte extraordinară care să-l intereseze pe viitorul ministru, cel care în anii săi de studenție era pasionat de poezie și cânta la chitara. Cu siguranță, un astfel de bărbat frumos s-a bucurat de o mare atenție a fetelor, care sunt la MGIMO cât vrei. Se spune că Maria este perfect educată, erudită, poate întreține orice conversație, are un caracter minunat.

Cuplul avea o fiică, Ecaterina. Ecaterina a trăit în America, unde lucra tatăl ei, de la vârsta de patru ani. Acum, Ecaterina este adultă, s-a măritat și are un fiu, adică Serghei Lavrov este deja bunic. Apropo, zvonurile cum că Ecaterina nu trăiește în Rusia nu sunt altceva decât zvonuri. Ecaterina s-a întors demult în Rusia. Ea este angajată în afaceri de artă.

Dar să ne întoarcem la soția lui Serghei Lavrov. La un moment dat, Maria Lavrova a fost responsabilă de biblioteca Misiunii Permanente a Federației Ruse la ONU și a participat activ la clubul de femei al diplomaților, pe care ea însăși l-a înființat. Maria, practic, nu acordă niciun interviu, dar puteți să vă imaginați cum o atacă jurnaliștii. Și face bine că nu-și expune viața personală și nu dă un motiv suplimentar pentru bârfe. Și așa sunt destule fabule privind familiile unor politicieni bine cunoscuți.

Deci, să ne mulțumim cu informațiile puține, să nu dăm curs liber imaginației și să urăm familiei Lavrov fericire și la mulți ani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875003