Hot News
Manevra subtilă a Rusiei a descurajat Forțele Aeriene ale SUA. Expertul militar român despre rolul S-300 în retragerea SUA din Siria
22/12
Soția celui mai tare diplomat din lume. Cine este ea?
23/12

Când se nasc zeii? Fenomen astronomic foarte rar

În noaptea de 21 spre 22 decembrie a avut loc un fenoment astronomic extrem de rar: Solstițiul de iarnă a coincis cu Luna plină. Astrologii spun că o asemenea suprapunere de evenimente în emisfera nordică a mai fost observată de 10 ori începând din 1793. Următoarea se va produce peste 100 de ani.

Directorul Școlii de astrologie, Aleksandr Zaraev, este convins că aceste fenomene nu vor fi uitate prea curând. ”În această perioadă, axa galactică și axa Pământului coincid. Soarele și Luna se vor găsi fața în față, iar între ele va fi Terra. Practic, planeta noastră se va afla între două proiectoare, care o vor străpunge cu energia lor. În această perioadă, oamenii vor simți un aflux de forțe, dar numai ei vor ști cum să le folosească. Prin urmare, vom intra în 2019 plini de energia solstițiului. Axa galactică va permite oamenilor să iasă dincolo de limitele materiale și de starea pământeană.

Astrologii afirmă că persoanele pătrunse de energia Lunii și a Soarelui, trebuie să asculte de propria intuiție, în caz contrar este foarte posibil să calce în străchini. Vor fi tentați să se lanseze în cheltuieli negândite și să rupă relații vechi. În același timp, ei vor simți un disconfort interior.

Trecerea de la o undă psihoenergetică la alta este ca un fel de abluțiune, a explicat Zaraev pentru Moskovski Komsomoleț. Pentru a se curăța și pentru a alege drumul corect în viață, trebuie analizate faptele comise. Strămoșii credeau că în această perioadă se creează o ruptură între lumi și pe pământ vin zeii. Conform mitologiei egiptene, în această perioadă s-au născut peste 10 zei, spre exemplu.

În schimb, astronomii sunt ceva mai liniștiți vorbind despre acest fenomen. Pentru știința noastră, această perioadă nu înseamnă nimic și nu aduce nici un fel de noutate, a declarat șeful catedrei de fizică și evoluție a stelelor a Academiei de știință, Dmitri Vibe.
Cu toate acestea, numeroși oameni de știință au observat cerul nopții și au fixat rarul eveniment astronomic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875091