Hot News
Economist despre prelungirea sancțiunilor UE
29/12
Expert: NATO înțelege riscul primirii Ucrainei în Alianță
29/12

Amestecul Rusiei în europarlamentare? N-o să vedeți!

Reprezentantul permanent al Rusiei la Uniunea Europeană, Vldimir Cijov consideră că UE acuză Kremlinul de toate relele și pune pe seama Moscovei propriile înfrângeri.

Adversarii Rusiei nu au decât să aștepte ca Moscova să se amestece în alegerile europarlamentare de anul viitor, pentru a arunca în cârca ei propriile probleme. Vladimir Cijov a declarat pentru agenția TASS că Moscova va respinge astfel de afirmații.

”Nu avem de gând să ne amestecăm în alegeri, n-o să vadă așa ceva. În schimb, vom respinge orice acuzații de acest gen, pentru că, după toate probabilitățile, Rusia va fi învinuită de toate relele. E doar la modă! După care nu vor găsi nimic, dar propria înfrângere oricum o vor pune în cârca Rusiei”, a spus diplomatul rus. În opinia lui, la sfârșitul alegerilor, componența viitorului Parlament European va fi ”și mai pestriță decât acum”.

”Anul viitor este, din multe puncte de vedere, destul de dificil pentru Uniunea Europeană din cauza alegerilor pentru Parlamentul European, dar și din cauza reformării noii Comisii Europene, în toamnă, și a schimbării președintelui Consiliului European”, a subliniat Cijov. ”Firește, atenția UE va fi concentrată în mare măsură pe ieșirea Marii Britanii din UE, care se va produce în 29 martie 2019”, a spus reprezentantul oficial al Rusiei. El crede că, în aceste condiții, este de așteptat un nou val de acuzații din partea anumitor state membre de amestec rus în treburile UE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875208