Hot News
Cine va conduce delegația rusă la Forumul de la Davos
17/01
Medvedeva știe în ce țară va trăi
17/01

Putin așteaptă fapte, nu cifre

Foto: RIA Novosti

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a cerut membrilor guvernului rezultate practice concrete, deosebit de importante pentru țară. În mod special, el a solicitat ținerea sub control și o reacție la timp și adecvată la procesele inflaționiste.

La ședința cu membri ai guvernului rus, el a arătat că cele mai importante priorități se identifică în proiectele naționale, iar guvernul a adoptat decizii corespunzătoare de realizare a acestor proiecte.

”Aici s-au spus multe, foarte multe pe această temă. Și despre asigurarea creșterii productivității muncii, și despre atragerea de investiții, inclusiv și în primul rând, de investiții private. Și despre asigurarea creșterii exporturilor și așa mai departe. În sfera socială, trebuie făcute foarte multe”, a declarat șeful statului.

”Între timp, vă atrag atenția, nu vă spun întâmplător acest lucru, asupra proceselor inflaționiste la început de an. Într-o măsură cunoscută, sunt lucruri la care ne așteptăm. Cu toate acestea, problemele respective trebuie ținute sub control și este nevoie de o reacție corectă și la timp. Asta în primul rând. Iar în al doilea rând, am spus deja: anii 2016, 2017, 2018 și, iată, 2019 – reprezintă una dintre cele mai serioase etape cheie în realizarea acestui program. De aceea, haideți să convenim ca împreună să controlăm în mod foarte minuțios tot ce se întâmplă în cele mai importante sfere. Vom face asta sistematic, trimestrial, semestrial și, bineînțeles, la nivelul întregului an care a început, 2019, vom întocmi bilanțul a ceea ce s-a făcut”, a îndemnat el.

Iar aceste rezultate, a continuat Putin, ”trebuie să se exprime nu în cifre, cifre și rapoarte, ci în acțiuni reale și în percepția oamenilor a ceea ce s-a făcut în realitate”.

”Vă cer ca în anul 2019 să trecem, subliniez încă o dată, la o muncă reală, cu rezultate practice, pe care noi singuri le considerăm ca fiind deosebit de importante pentru țară. Vreau să vă urez succese și contez că această activitate va fi intensă și cu rezultate”, a concluzionat președintele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875079