Hot News
Pe aripile filmului
08/03
SUA au amenințat Turcia cu „consecințe grave” din cauza achiziționării complexelor rusești S-400
09/03

În Statele Unite au fost apreciate mașinile rusești Aurus

Foto: daily-motor.ru și Izvestia

Mașinile rusești Aurus vor concura cu mărcile legendare precum Bentley și Rolls-Royce, scrie portalul american Carscoops.
„Aceste mașini de lux, de producția rusească, combină mai multe stiluri care sunt prezente în Rolls-Royce <…> Stilul exterior nu poate fi numit absolut inovator, dar interiorul este, fără îndoială, un șic. Acest lucru este confirmat de tapițerie din piele, ornamente din lemn și accente metalice „, se spune în articol.

Experții au fost impresionați în special de limuzina blindată Aurus Senat Limousine L700 și sedanul Senat S600.
Astfel, limuzina cu o lungime mai mare de 6 m are un ampatament masiv, eclipsând chiar și dimensiunile Rolls-Royce-ului Phantom și ale Maybach-ului 62, scrie publicația, menționând că sedanul Senat este de asemenea destul de mare.

„Mașinile sunt, de asemenea, destul de high-tech, au un bord digital, un sistem de infotainment cu ecran lat și un sistem de divertisment cu două ecrane pentru pasagerii din spate”, spun autorii. În plus, mașinile rusești au, de asemenea, un sistem de personalizare, precum cele ale Bentley și Rolls-Royce, care permit proprietarilor să personalizeze aproape fiecare aspect al interiorului.

În aceste zile, la Geneva a avut loc prezentarea mașinilor Aurus.

Acest nume este numele de piață al mașinilor din proiectul „Kortej”. În afară de sedan și limuzină, proiectul include un minivan și un SUV. Costul exact al mașinii, care va intra în vânzare în acest an, este încă necunoscut. Potrivit RIA Novosti, prețurile vor începe de la 10 milioane de ruble (în jur de 133.690 de euro).

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875082