Hot News
Timp, înapoi! Vyacheslav Samoshkin (XXXVIII): Logica bolșevică
25/04
Zelenski este sfătuit să negocieze cu Putin doar sub supravegerea americanilor
25/04

Putin le-a cerut parlamentarilor să nu rupă legătura cu oamenii

Foto: TASS

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, le-a cerut parlamentarilor să întărească mai activ legătura feedback cu instituțiile societății civile, pentru a-și adapta operativ activitatea.

”Parlamentarii de la toate nivelele trebuie să-și consolideze canalele de legătură inversă cu societatea civilă”, a subliniat șeful statului la o întrevedere cu membri ai Consiliului Legiuitorilor din Rusia. Pe parcursul punerii în practică a amplelor proiecte, trebuie să ajungem să înțelegem foarte bine cum se reflectă totul asupra vieții practice, și să aducem la timp corecțiile corespunzătoare în activitatea practică”.

Putin le-a mai cerut parlamentarilor să atragă partidele neparlamentare în dezbaterea chestiunilor importante. ”Ar fi corectă atragerea în acest efort general și a partidelor neparlamentare, dispuse la o colaborare constructivă în interesele dezvoltării țării și a regiunii”, a subliniat președintele.

El a adăugat că abilitatea de a ajunge la acorduri și la compromis, de a găsi soluții comune, fără teama de dezbateri și dispute constituie unul dintre cele mai importante elemente ale culturii parlamentare.

Pe de altă parte, Putin a subliniat că modificarea structurii economiei, pentru asigurarea unei dezvoltări de perspectivă trebuie să fie cea mai importantă misiune a Rusiei. ”Misiunea noastră supremă este alta, și anume aceea de modificare a structurii economiei… Trebuie să schimbăm structura economiei, pentru a asigura o dezvoltare de perspectivă. Iată care este misiunea supremă”, a precizat Putin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875114