Hot News
Rusia a onorat acordul OPEC+
03/05
Timp, înapoi! Vyacheslav Samoshkin (XXXIX): În vizită la ”patriarh”
03/05

Aviatorii se pregătesc pentru parada Victoriei

Foto: RIA Novosti

Echipajele Forțelor aeriene și cosmice ale Rusiei, care participă la parada Victoriei de la Moscova, au repetat la sol survolarea Pieței Roșii, relatează agenția TASS, citând un comunicat al ministerului rus al Apărării.

”În cadrul pregătirii teoretice, au fost stabilite altitudinea și viteza de execuție a zborului, pentru fiecare tip de nava aeriană în parte, în timpul alcătuirii formațiunilor de aviație și a trecerii pe deasupra Pieței Roșii. De asemenea, au fost verificate elementele practice ale misiunilor de zbor ”pieton în aer”, a precizat instituția menționată.

”La activitate au participat echipajele de aviație ale Forțelor Aeriene și Cosmice ale Rusiei, implicate în paradă, dar și piloții din grupul de rezervă. În total, aproximativ 100 de echipaje operativ-tactice, aparținând aviației cu rază lungă de acțiune, celei militare de transport și utilitare”, se subliniază în textul preluat de agenția TASS.

În total, la paradă vor lua parte 74 de echipaje de aviație. Ele vor decola la bordul avioanelor și al elicopterelor de pe nouă aerodromuri din opt regiuni ale Districtului Central Federal. La Parada de 9 Mai vor participa, în total, peste 13.000 de militari, vor fi cooptate mai mult de 130 de unități de tehnică militară și armament modern.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875052