Hot News
În Rusia, a fost creat primul soft, independent de Windows
03/05
Aviatorii se pregătesc pentru parada Victoriei
03/05

Rusia a onorat acordul OPEC+

Aleksandr Novak, viceministru rus/ Foto: TASS

În cadrul acordului global de reglementare a producției de petrol, Rusia și-a îndeplinit în totalitate obligațiile asumate.

Adresându-se ziariștilor, ministrul rus al energiei, Aleksandr Novak, a anunțat că, la sfârșitul lunii aprilie, producția de petrol s-a redus, fata de luna octombrie a anului trecut, cu 228.000 de barili pe zi.

În cadrul OPEC+, Rusia și-a redus producția cu 228.000 de barili pe zi, față de octombrie. ”În luna mai, Rusia va reduce producția, în conformitate cu nivelul convenit”, a subliniat oficialul rus.

Rusia a procedat la reducerea cotelor sale de producție în lunile ianuarie – martie anul curent, iar până atunci, timp de jumătate de an, și-a majorat producția, tot în conformitate cu prevederile acordului convenit cu participanții OPEC+.

Se preconizează că, la sfârșitul lunii mai, se va desfășura întâlnirea miniștrilor țărilor membre ale alianței, după care, părțile vor lua decizii privind adaptarea producției pentru susținerea echilibrului dintre cerere și ofertă, pe piața mondială și pentru stabilitatea prețurilor, scrie ”Rossiiskaia Gazeta”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2874972