Hot News
Ucraina a estimat pierderi economice din cauza conflictului cu Federația Rusă
27/05
Kosaciov, despre rezultatul alegerilor europarlamentare
27/05

A luat sfârșit campionatul de fotbal din Rusia

Un moment de joc dintre ȚSKA și ”Krîlia Sovetov”/ Foto: RIA Novosti

Sezonul Primei Ligi Ruse (RPL) de fotbal s-a încheiat. Pe locul întâi, cu trei runde înainte de sfârșitul RPL, s-a clasat „Zenit” din St. Petersburg. Locul al doilea a fost ocupat de ”Lokomotiv”-Moscova, care a învins ”Ufa” în ultima rundă, cu un scor de 1: 0.
(Anterior, ”Lokomotiv” a luat și un alt trofeu, Cupa Rusiei.) Troika de lideri este închisă de „Krasnodar”, care a bătut „Rubin”-Kazan, cu un rezultat 1: 0.

În următorul sezon, ”Zenit” și ”Lokomotiv” vor participa la etapa de grupe a Ligii Campionilor, ”Krasnodar” va juca în turneul principal al Cupei Europene, începând cu două runde de calificare.

ȚSKA-Moscova, acasă, a zdrobit „Krîlia Sovetov”-Samara, cu un scor de 6: 0 și s-a așezat pe locul patru în clasament. ȚSKA a depășit echipa „Spartak”-Moscova, care, în ultimul meci al sezonului, a pierdut în confruntarea cu „Orenburg” (0:2).

Anul viitor, ȚSKA va juca în runda de grupe a Ligii Europei, iar ”Spartak” va trebui să treacă prin două runde de calificare. „Arsenal” din Tula, care a ocupat locul șase, își va face debutul în competiția europeană, jucând în trei meciuri de calificare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875068