Hot News
Arabia Saudită, invitată să folosească sistemul GLONASS
16/07
SUA vor un tratat nuclear trilateral, care ar include China
16/07

Bahreinul, dispus să investească în Crimeea

Ialta, Crimeea/ Foto: yandex.ru

O companie din Bahrein este gata să investească 500 de milioane de euro în construcția de locuințe, de drumuri și de sisteme de epurare a apei, în Crimeea. Numele respectivului partener nu este divulgat, din cauza sancțiunilor, a anunțat co-președintele comitetului de organizare al celui de-al VI-lea Forum Economic Internațional de la Ialta, Andrei Nazarov, citat de TASS.

“Investitorii din Bahrein au identificat cele mai mari oportunități în sistemul energetic al Crimeii, în întreprinderile de epurare a apei, în construcția de drumuri și de locuințe, pentru că, în regiune, este o mare cerere, în turism, iar apartamentele sunt accesibile, ca preț. Acum, suntem în negocieri, suma investițiilor depinzând de înțelegerile pe care le vom conveni, dar, s-ar putea ridica de la 100 la 500 milioane de euro”, a spus el.

Nazarov a precizat că numele companiei nu va fi făcut public. ”Dezvăluirea identității ar putea antrena presiuni asupra partenerilor noștri din Bahrein și amenințarea cu sancțiuni”, a subliniat oficialul rus.

Interlocutorul agenției a precizat că respectiva companie este una dintre cele mai dinamice firme de investiții din Orientul Mijlociu; este prezentă în întreaga lume și se dezvoltă pe numeroase paliere, de la infrastructură și construcții industriale, la energie alternativă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875091