Hot News
La Moscova s-a deschis festivalul internațional ”Cercul de lumină”
22/09
Serghei Șoigu: Cel mai mare pericol care amenință Rusia, dar și alte țări
23/09

Putin, despre rolul mass-media în dialogul dintre cetățeni și putere

Foto: TASS

Președintele rus, Vladimir Putin, a trimis o telegramă de salut participanților și oaspeților la festivalul jurnaliștilor ”Toată Rusia – 2019”, menționând rolul mass-media în dialogul dintre cetățenii țării și autorități, informează agenția RIA Novosti.

Potrivit spuselor sale, mijloacele  de informare în masă reprezintă, astăzi, un mecanism activ de control civic. Șeful statului a explicat că mass-media contribuie la stabilirea unui dialog obiectiv, de fond, între cetățeni și putere.

”Și, nu numai că îi critică pe reprezentanții puterii, pentru ceea ce fac, dar sunt și organizatori ai unor inițiative utile”, a subliniat Putin.
Președintele a mai adăugat că poziția mass-media contemporane ajută organele locale de autoconducere și structurile regionale ale managerilor să rezolve, în mod eficient, problemele care-i preocupă pe oameni.

Festivalul jurnaliștilor „Toată Rusia – 2019” se desfășoară la Soci, în perioada 21 – 27 septembrie. Forumul reunește corespondenți, observatori, editori și lideri media din toată Rusia. Festivalul oferă numeroase oportunități pentru discuții, schimb de opinii cu privire la realizările și problemele activității profesionale, asupra prezentului și viitorului mass-media regionale, inclusiv în materie de ”feedback”.

În cadrul forumului, la 25 septembrie, va avea loc o ședință a comitetului administrativ al Federației Internaționale a Jurnaliștilor. Vor veni, la Soci, jurnaliști din toată lumea, pentru a participa la întâlnire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875163