Hot News
Ambasadorul Jon Huntsman: ”Nu mă îndoiesc că SUA se vor așeza la masa tratativelor cu Rusia”
04/10
Ce ar însemna, pentru Rusia, un preț al petrolului de 10 dolari/baril
04/10

Greta Thunberg și-a schimbat profilul pe Twitter, după comentariile lui Putin

Foto: Reuters

Eleva și eco-activista suedeză, Greta Thunberg (în imagine), și-a schimbat descrierea pe profilul de Twitter, după ce președintele rus, Vladimir Putin, a comentat discursul ei la ONU.

Miercuri, Putin a spus că nu împărtășește entuziasmul cu privire la discursurile publice ale fetei, întrucât este incorect să “folosești copiii și adolescenții pentru a atinge chiar și astfel de obiective nobile”. El și-a exprimat încrederea că Greta este “o fată bună și foarte sinceră”, iar cei adulți trebuie să explice copiilor că “lumea contemporană este complexă și diversă” și să-i protejeze de emoții în plus care ar putea să le distrugă personalitatea. Descrierea de pe profilul lui Thunberg arată, acum, astfel: “O fată bună, dar slab informată.”

Anterior, fraza din descriere suna în felul următor: “O fată foarte fericită, care așteaptă, cu nerăbdare, un viitor luminos și minunat”. Acestea sunt cuvintele pe care președintele american Donald Trump le-a spus despre fată, după discursul ei în cadrul Adunării Generale a ONU.

În 2018, eleva Greta Thunberg, în loc să meargă la școală, a început să vină spre clădirea parlamentului suedez, solicitând ca autoritățile să întărească măsurile de combatere a schimbărilor climatice. Inițiativa ei a evoluat în mișcarea internațională de greve climatice în fiecare vineri, Fridays For Future.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875091