Hot News
Putin a făcut o declarație cu privire la Siria
16/10
Foto: RIA Novosti
Lavrov a anunțat care este noul centru al terorismului mondial
17/10

”Ziarul de Investigații”: Interviu cu Ambasadorul Federației Ruse la București, Valeri Kuzmin (VIDEO)

Ambasadorul Federației Ruse în România, Valeri Kuzmin/ Foto: Ziarul Incisiv de Prahova

Interviul este prefațat de următoarea introducere a redacției ”Zarului de Investigații”:

Într-un interviu acordat în exclusivitate Ziarului de Investigații, de către Valeri Kuzmin, ambasadorul Federației Ruse la București, acesta susține că ultimul conflict armat din Europa – cel din Ucraina – ar fi fost cauzat chiar de o decizie a României.

Valeri Kuzmin nu s-a ferit să lămurească nici legăturile lui Liviu Dragnea cu Moscova și dacă fostul lider PSD a cerut, oficial, ajutorul Federației Ruse.

Ambasadorul rus nu a ocolit nici relația dintre președintele Klaus Iohannis și Vladimir Putin, președintele Federației Ruse și dacă primul l-a invitat pe al doilea la București sau nu.

În schimb, diplomatul rus a evitat să comenteze prea mult iminenta numire a Laurei Codruța Kovesi în fruntea Parchetului European.
Din acest interviu, publicat și în ediția de print din luna octombrie a Ziarului de Investigații, mai puteți afla dacă Moscova se opune unirii României cu Basarabia, care sunt relațiile dintre SUA, UE și Rusia și dacă lumea se îndreptă spre ”ultimul război” mondial.

 

2 Comments

  1. COSTEL spune:

    Dom .Ambasador Valeri Kzmin ne place ca iesiti mai des si spuneti adevarul despre relatiile cu Federatia Rusa,s-a speram ca nu patim ca kurzi in Turcia sint lasati de protectorul Americam .acum sunt atacati de turci pe teritoriul Sirian Kurzi sunt tradati de catre PRESEDINTELE AMERICI

  2. costel spune:

    sa speram ca nu patim ca kurzi pe teritoriul sirian .turci sau indreptat asupra kurzilor cu armele din dotarea armatei Turca.Au fost tradati de catre Americani si Presedintele Trump.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875091