Hot News
Putin și Netanyahu au dezbătut ”afacerea secolului”
31/01
NATO, acuzată că a păcălit URSS-ul condus de Gorbaciov
01/02

Natalia Poklonskaia, despre proveniența coronavirusului din China

Foto: RIA Novosti

Coronavirusul mortal poate fi o armă biologică folosită împotriva Chinei. Este o ipoteză avansată de deputatul în Duma de Stat, Natalia Poklonskaia (în imagine), relatează Rambler.ru.

Potrivit spuselor sale, în ultimul timp, pe planetă apar, frecvent, epidemii groaznice. Cauze naturale nu există în acest sens. Iar întâmplarea este exclusă.

”Având în vedere amploarea josniciei umane, a progresului tehnic, a modernelor arme biologice și de altă natură, ar fi anapoda să descrii totul ca pe o întâmplare. Dorind să conducă lumea și să câștige mulți bani, oamenii parcă s-ar juca de-a strategia, pe computer. Există un grup de nedoriți, îl distrugem. Și nu ne pasă că este vorba despre oameni – dar nu virtuali, ci vii. Iar, acest coronavirus putea fi plasat special”, a declarat deputatul, pe rețelele sociale.

Ea a arătat că economia și tehnologia Chinei se dezvoltă cu o viteză nebună. Ceea ce nu convine celor care vor hegemonie pe planetă.

”Pe parcursul anului trecut, toți am urmărit cum, în China, s-a încercat organizarea unei lovituri de stat – au fost organizate manifestații de masă, după standardele deja verificate ale revoluțiilor colorate. Iar acum, s-a instaurat panica, frica și groaza față de un virus misterios – epidemia. Dacă este o succesiune de circumstanțe sau nu, eu nu știu… Dar, după părerea mea, mai-marii acestei lumi au mers prea departe”, a apreciat Poklonskaia.

În opinia parlamentarului, fost Procuror General al Republicii Crimeea, epidemia se va încheia când se va inventa un ”vaccin-minune”. Cineva va deveni erou și, «totodată, va câștiga bani uriași, drept compensație pentru că a inventat ”ciuma secolului 21”».

8 Comments

  1. mio spune:

    corect.. se joaca cu vietile oamenilor… au inceput cu animalele, vaca nebuna, pesta porcina, vogel grippe, acu au trecut la o etapa superioara.. stim si cine ii produce, si cine finanteaza laboratoarele… stim.. si mai stim un lucru.. ca pe cine nu lasi sa moara nu te lasa sa traiesti.. avem speranta ca Rusia va fi un baraj in calea acestui tzunami globalist…

    • Prcsina spune:

      De la bun început m- am găndit că este o strategie. Cu o săptămănă în urmă am vizionat un film american cu scenariu identic realității.
      Doar că filmul a fost realizat cu ani în urmă.
      Sîntem milioane de oameni care nu credem în întămplări.
      Chiar dacă privim de la mare îndepărtare, cu detașarea celui care nu are nici un interes decăt al adevărului, vom ajunge la aceeași concluzie.
      depărtare

    • Baba-rdiss spune:

      Lacomia drogatilor nu mai are margini…
      Fereasca Dumnezeu, ca virusul corona sa fie dezvoltat intr-un laborator strain.
      Razbunarea Chinei va fi de 10 sau 100 ori mai cumplita.
      Analiza ta, este corecta.

  2. Pedro Genaro spune:

    Planeta se dezgheata si elibereaza si va elibera patogeni congelati de milioane de ani. E valabila si teoria conspiratiei, dar e cam slaba sustinerea ei

    • Kobolld spune:

      Grofii nu susțin adevărul, aruncă totul în seamă teoriei conspirației, deși grofii conspirează și consolidează o puternică dorință de a stăpâni totul

    • Baba-rdiss spune:

      Nu zic ca nu ar fi o posibilitate , dar daca este asa si este un virus puternic de demult….omenirea ar fi murit TOATA.

  3. Frunza spune:

    Cam straniu ..Iscalirea acordului de Brexit propriu în aceste zile. ..Bee. .. h.Sau deacuma material folosit?????Sau poate trăim ultimele zile de pace? ??

  4. Dulfu Viorel Sălsig 446 spune:

    ARE DREPTATE NATALIA !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875135