Hot News
Într-un mesaj televizat către națiune, Putin a anunțat măsuri pentru sprijinirea cetățenilor, în legătură cu coronavirusul
25/03
Putin a interzis ca terenuri din Crimeea să fie vândute străinilor
26/03

Avioanele Su-57, evoluții la extreme. Film postat de Ministerul Apărării (VIDEO)

Foto: Ministerul Apărării al Rusiei

Aviatorii Forțelor Militare Aerospațiale au efectuat exerciții de pilotaj în grup și individual, coordonarea în grup ca parte a unui ansamblu, zboruri la altitudini extreme – mici și înalte, precum și de folosire a mijloacelor de atac din dotare, a anunțat Ministerul Apărării.

Ministerul Apărării a publicat înregistrarea video cu evoluția, în zbor, a mai multor avioane de luptă din generația cinci, Su-57.

În comunicatul postat pe site-ul instituției se precizează că aviatorii Forțelor Militare Aerospațiale au stăpânit aparatele la toate regimurile de zbor, respectiv altitudine, viteză și suprasarcină maxime.

”Pe durata îndeplinirii misiunilor de zbor, aviatorii Forțelor Militare Aerospațiale au exersat pilotajul în grup și individual, zborul în grup ca parte a unui ansamblu, zboruri la altitudini extrem de mici și de înalte, precum și folosirea mijloacelor de atac din dotare”, se spune în descrierea care însoțește video-ul de pe canalul oficial al Ministerului Apărării.

Etapa finală a zborurilor a vizat executarea elementelor de luptă aeriană apropiată, inclusiv cu utilizarea regimurilor de manevrabilitate superioară.

Su-57 (Sistem de aviație avansat al aviației de luptă, PAK FA, denumire de fabricație, T-50) este un avion de atac multi-rol, din generația a cincea. Avionul este destinat doborârii tuturor tipurilor de ținte aeriene, distrugerea celor terestre și a țintelor marine de suprafață. De asemenea, aparatul poate monitoriza spațiul aerian pe arii extinse față de locul de staționare, poate dezactiva puncte de comandă, sisteme de control al acțiunilor adversarului, dar și state majore.

Pentru Forțele militare aerospațiale a fost planificată construirea a 76 de astfel de avioane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875064