Hot News
Paște fericit! Sfânta liturghie pascală, în direct din Moscova (Video)
19/04
Maria Zaharova a cerut ca BBC să fie amendat
19/04

Ce face Putin de Paște

Foto de arhivă/ RIA Novosti

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, va lipsi de la slujba de Înviere, dar intenționează să meargă la capela reședinței prezidențiale din Novo-Ogarevo, unde se află, în prezent și unde lucrează, a anunțat secretarul de presă al liderului de la Kremlin, Dmitri Peskov, citat de TASS.

”Șeful statului va aprinde, seara, o lumânare în capelă; este o capelă mică, situată pe teritoriul acestei reședințe”, a arătat Peskov, precizând că Putin și Patriarhul Moscovei și al Întregii Rusii, Kirill, vor face schimb de urări cu ocazia Paștelui.

Tot acasă va sărbători Paștele și premierul Mihail Mișustin, a precizat secretarul de presă al acestuia, Boris Beliakov. Șeful Guvernului nu va merge la slujba de Înviere.

Potrivit Lenta.ru, majoritatea covârșitoare a rușilor (84 de procente) vor respecta recomandarea de a limita vizitele la biserici pe durata sărbătorilor religioase, inclusiv de Paște. Pe fondul răspândirii noului coronavirus, 34% dintre respondenți nu și-au planificat să petreacă Paștele. Fiecare al cincilea a declarat că, la 19 aprilie, va rămâne acasă (18%).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875092