Hot News
Este o barbarie! Deputat german, despre demontarea monumentului lui Konev, de la Praga
08/05
Academician rus: Pericolele autoizolarării totale
08/05

Primarul Sobianin: În realitate, 300.000 de oameni sunt bolnavi de Covid-19 la Moscova

Primarul Mpscovei, Serghei Sobianin (în stânga)/ Foto: AGN Moskva

La Moscova, numărul real al persoanelor infectate cu noul coronavirus se ridică la aproape 300.000, a anunțat primarul orașului, Serghei Sobianin. Oficial, în capitală sunt înregistrate 92.676 cazuri, informează ”Kommersant”.

”Evident că, în oraș, numărul real al bolnavilor este mult mai mare decât cel al cazurilor confirmate. Studiul de screening arată în jur de 2-2,5% din totalul populației Moscovei, ceea ce, în cifre, înseamnă cam 300.000. Misiunea noastră este de a-i depista pe acești oameni”, a spus Sobianin într-un interviu acordat postului de televiziune Rossia 24.

În același timp, el a anunțat că, în ultimele două săptămâni, numărul persoanelor spitalizate nu a crescut. ”Mai mult, numărul celor spitalizați și al celor externați oferă, astăzi, o evoluție pozitivă, adică au ieșit din spitale mai mulți decât au intrat. Este principalul rezultat al muncii noastre”, a adăugat Serghei Sobianin.

De asemenea, el a anunțat că, la Moscova, se introduce obligativitatea portului de mască și de mănuși în transportul în comun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875074