Hot News
E absurd! Reacția Kremlinului la acuzațiile de dezinformare
18/06
The National Interest a publicat articolul lui Putin despre istoria celui de-al Doilea Război Mondial
19/06

Viaceslav Volodin a descris viitorul Rusiei după Putin

Președintele Dumei de Stat, Viaceslav Volodin/ Foto: RIA Novosti

Speakerul Dumei de Stat (Camera Inferioară a Parlamentului rus, n.r.) a declarat, într-un interviu acordat publicației Gazeta.ru, că, după ce Vladimir Putin își va încheia mandatul, sistemul construit de el va determina viitorul Rusiei, relatează RBK.

Întrebat dacă adoptarea amendamentelor la Constituție poate fi interpretată drept crearea sistemului pentru perioada ”după Putin”, Volodin a răspuns: ”Iar, după Putin va fi Putin”. Președintele Dumei de Stat a explicat ce a vrut să spună.

”Dacă vorbim despre o Rusie puternică, atunci, după Putin va fi Putin. Tot ce va fi după președintele Putin se va întâmpla după tiparele trasate de el. Rusia nu poate fi decât puternică. Putin a făcut asta. El a pus bazele sistemului care face Rusia mai puternică, de la an la an”, a arătat Volodin.

Întrebat dacă actualul sistem al lui Vladimir Putin suferă, Volodin a răspuns că Putin a creat un fundament pe care se va sprijini următorul președinte. ”Va fi un continuator a tot ceea ce a creat el acum”, a precizat speakerul Dumei de Stat.

Volodin a fost întrebat, de asemenea, de ce amendamentul privind numărul de mandate prezidențiale nu a fost introdus imediat, fiind propus în ultimul moment de Valentina Tereșkova (propunerea de a nu lua în calcul mandatele prezidențiale precedente ale lui Putin, ceea ce îi dă dreptul de a candida pentru un nou mandat – n.r.). ”În privința mandatelor prezidențiale, modificarea nu este exclusivitatea Valentinei Tereșkova. Toți o gândeau și a fost un subiect extrem de important pentru toți”, a declarat speakerul.

El a subliniat că, pentru moment, nu există o candidatură mai puternică decât Putin. ”Criticând această normă, alții vor să facă tot posibilul pentru a ajunge la putere, adică să nu-i permită unui om puternic s-o facă. În orice caz, alegătorii vor decide, în cele din urmă, cine va fi ales președinte”, a spus Volodin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875135