Hot News
Vot constituțional. Comisia Electorală Centrală, ținta unui atac DdoS
27/06
Vot constituțional. O nouă tentativă de atac cibernetic
28/06

Vot constituțional. Ella Pamfilova a votat, nu fără emoții

Președintele Comisiei Electorale Centrale (ȚIK) a Rusiei, Ella Pamfilova/ Foto: zen.yandex.ru

Președintele Comisiei Electorale Centrale (ȚIK) a Rusiei, Ella Pamfilova, a votat la Istra (Regiunea Moscova) și, potrivit declaraților sale, evenimentul i-a dat ceva emoții, relatează presa rusă.

”În general, orice om are emoții, e firesc. Mai ales că eu răspund de acest uriaș sistem electoral al țării și, desigur, interesul meu este ca totul să fie organizat așa cum trebuie”, a arătat șefa ȚIK, îndemnându-și colegii și observatorii să poarte mijloace de protecție pentru a minimaliza riscul de contaminare cu noul coronavirus.

Pe de altă parte, Pamfilova a arătat că ”observatorii sunt mai mulți ca niciodată, mai mulți decât au fost în campania prezidențială, tocmai pentru că noi am propus mai multe variante de votare, extinse pe o durată de timp mai mare, mai multe tipuri de vot”, a insistat oficialul rus.

În același timp, Pamfilova nu a exclus posibilitatea apariției unor nereguli, pentru că Rusia este imensă. ”Ar putea fi nereguli, ceea ce nu înseamnă că trebuie să ne cramponăm de fleacuri”, a subliniat șefa ȚIK.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875068