Hot News
Senatorul Konstantin Kosaciov, despre decizia privind Catedrala Sfânta Sofia din Istanbul
11/07
Senatorul Aleksei Pușkov a ridiculizat ideea fiului lui Brzezinski de a accepta Ucraina și Georgia în NATO
12/07

Peskov: Comparativ cu SUA și UE, în Rusia nu există spionomanie

Dmitri Peskov, purtător de cuvânt al Kremlinului/ Foto: TASS

Spre deosebire de țările Uniunii Europene și Statele Unite, în Rusia nu există spionomanie, iar rezonanța socială a cazurilor de acest gen se explică prin creșterea transparenței și prin dezvoltarea de noi mijloace de informare în masă, a declarat secretarul de presă al președintelui rus, Dmitri Peskov, citat de ”Rossiiskaia Gazeta”.

”Comparativ, spre exemplu, cu țările UE și cu America, în Rusia lipsește spionomanie”, le-a declarat Peskov jurnaliștilor.

Potrivit spuselor sale, rezonanța socială legată de această temă se explică prin creșterea transparenței, prin apariția noilor posturi de știri, a unor noi mijloace de informare în masă. Iar, cazuri de spionaj au existat dintotdeauna și au figurat pe ordinea de zi, de-a lungul ultimelor decenii, a adăugat Peskov.

”Mereu au existat astfel de cazuri. Problema este că nu mai e pentru nimeni un secret faptul că spionajul străin nu doarme deloc pe teritoriul Federației Ruse. Zi și noapte, ei lucrează împotriva funcționarilor de stat ai Rusiei, împotriva angajaților serviciilor speciale ale Rusiei și așa mai departe. Și, de asemenea, nu doarme nici contraspionajul nostru, care combate această activitate”, a arătat Peskov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875042