Hot News
Kirienko a anunțat victoria medicinei ruse asupra coronavirusului
23/08
”L-au otrăvit, dar nu de tot” – Satanovski dojenește opoziția pentru autopromovare pe seama lui Navalnîi
24/08

Knockout de la viteazul rus (VIDEO)

Aleksandr Povetkin, cu noul său knockou/ Foto: lenta.ru

Mult așteptata luptă dintre Aleksandr Povetkin și Dillian White a avut loc astăzi, la Brentwood (Marea Britanie). Lupta pentru titlul de campion interimar conform versiunii World Boxing Council (WBC) a fost așteptată încă de la începutul lunii mai. Atunci a fost amânată din cauza pandemiei.

Contrar majorității prognozelor experților, rusul a reușit să-și învingă adversarul. Povetkin l-a eliminat pe White în runda a cincea, prin knockout.

Apropo, în runda a patra, Aleksndr a fost doborât de două ori prin knockdown și a fost literalmente la un pas de înfrângere.
Fostul campion mondial WBC, rusul Grigori Drozd, a fost încântat de knockout-ul dur al lui Povetkin, care a fost desemnat ca fiind cel mai bun în cariera sa.

Acum, Povetkin se va pregăti pentru o luptă la titlul pentru centura campionului mondial. Adversarul său va fi câștigătorul luptei dintre boxerul britanic Tyson Fury și americanul Deontay Wilder.

Aleksandr Povetkin, în vârstă de 40 de ani, a câștigat 36 de lupte în ringul profesional. În 24 dintre acestea, și-a trimis rivalii în knockout. De asemenea, în palmaresul sportivului rus sunt o remiză și două pierderi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875187