Hot News
În Rusia a început testarea sistemelor antirachetă S-500
27/08
Rectorul MGIMO, Anatoli Torkunov împlinește 70 de ani
27/08

Medicii din Omsk au declarat că susţinătorii lui Navalnîi au pus un “diagnostic politic”

Medicii din spitalul de urgență nr.1 din Omsk/ Foto: vk.com

Susținătorii bloggerului Alexei Navalnîi au început să-i hărțuiască pe medicii care, timp de două zile, s-au luptat pentru viața lui. Acest fapt a fost raportat de către medicii din Omsk, într-o scrisoare deschisă, numind inacceptabilă presiunea pusă pe cadrele medicale.

Potrivit lor, o astfel de reacție la acțiunile medicilor, datorită cărora Navalnîi a rămas în viață, este în contradicție cu bunul simț. Așa cum se spune în scrisoarea deschisă, suporterii bloggerului au pus un „diagnostic politic”, ce nu are nici o legătură cu medicina.

«Oameni care nu au studii medicale au pus diagnostice, vorbesc despre tratament, manipulează informații. Nici unul dintre ei nu a fost implicat în situație… De fapt, ne-am confruntat fenomenul „diagnosticului politic”», se spune în scrisoarea deschisă, relatează TASS.

În scrisoare se menționează că medicii salvatori ai lui Navalnîi sunt “ameninţați cu violența și sunt etichetați în mod ofensator”. Autorii scrisorii au numit inacceptabilă o astfel de atitudine și au declarat ca asemenea fapte, cu adevărat politice, reprezintă diagnosticul tuturor celor care încearcă să facă acest lucru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2874993