Hot News
Vladimir Putin, în fața presei: Vaccinare, Donbass, Transnistria, relațiile cu SUA și multe altele
18/12
Igor Dodon a semnat o lege ce redă limbii ruse statutul de limbă de comunicare interetnică
19/12

Germania este pregătită să producă vaccinul rusesc împotriva coronavirusului

Foto: politextert.net

Germania este pregătită să producă vaccinul rusesc împotriva coronavirusului în fabricile sale, informează serviciul de presă al Ministerului Sănătății al Federației Ruse, în urma unei convorbiri telefonice dintre miniștrii sănătății din Rusia și din Germania, Mihail Murașko și Jens Spahn.

Murașko i-a relatat lui Spahn despre eficacitatea vaccinurilor rusești și despre o platformă specială online care conține informații cu privire la persoanele vaccinate.

Șeful Ministerului Sănătății al RFG l-a informat pe Murașko despre disponibilitatea sa de a atrage companii germane pentru producția comună de vaccinuri cu Rusia.

Potrivit înțelegerii, în viitorul apropiat, experții ruși și germani vor purta negocieri privind căutarea capacității de producție pentru organizarea producției comune de vaccinuri rusești.

După cum a raportat agenția Rambler, anterior, redacția revistei științifice de frunte ”Science” a recunoscut crearea vaccinurilor ARN Moderna și Pfizer-BioNTech, precum și a ”Sputnik V” rusesc ca principala performanța științifică a anului.

 

 

1 Comment

  1. Octavian spune:

    Romania pe cand?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875210