Hot News
Democrații distrug America. Restul lumii, să se pregătească
13/01
”The Economist”: Rubla, una dintre cele mai subevaluate valute din lume
14/01

Rusia: De la vaccinarea pe scara largă la cea în masă, începând de luni

Foto: RIA Novosti

Președintele rus, Vladimir Putin, a dispus ca, începând cu săptămâna viitoare, să ia startul vaccinarea în masă împotriva coronavirusului, transmite TASS.

Potrivit acestuia, prim-ministrul Mihail Mișustin l-a informat că industria nu numai că a realizat toate standardele și volumele promise, dar și a depășit volumele planificate de producție a vaccinului. Și este posibila o trecere de la vaccinarea pe scara largă la una de masa.

”Vă rog să începeți vaccinarea în masă a întregii populații, începând cu săptămâna viitoare și să întocmiți un program de lucru adecvat, astfel încât să facem acest lucru și cu alte boli, cum ar fi gripa”, a declarat șeful statului într-o întâlnire cu guvernul.

Ca răspuns, vicepremierul Tatiana Golikova a anunțat că vaccinarea în masă va începe la 18 ianuarie.

În Federația Rusă are loc o ușoară scădere a incidenței coronavirusului. În ultimele 24 de ore, în țară au fost detectate 22.850 de cazuri noi de coronavirus. Numărul total de cazuri Covid-19 a ajuns la 3.471.053, în 85 de regiuni. În total, pe întreaga perioadă, au fost înregistrate 63.370 de decese, iar 2.854.088 de persoane s-au recuperat.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2896270