Hot News
Rusia speră să stabilească un dialog cu noua administrație americană
25/01
Ce a fost, de fapt: politicieni și personalități, despre proteste
25/01

Putin, despre ”palatul” din Ghelendjik și acțiuni neautorizate în Rusia

Președintele Vladimir Putin, în timpul comunicării cu studenții/ Foto: kremlin.ru

Președintele rus, Vladimir Putin, a declarat că palatul din Ghelendjik, atribuit lui într-una dintre ”investigații”, nu aparține nici lui, nici rudelor sale apropiate, transmite TASS.

Șeful statului, care s-a întâlnit astăzi cu studenții, consideră că, prin zvonurile despre ”palatul” său din Ghelendjik, Navalnîii și ai lui au încercat să-i spele pe creier pe cetățenii ruși.

În ceea ce privește mitingurile neautorizate, care au avut loc sâmbăta trecută, liderul rus a spus că orice persoană are dreptul să-și exprime punctul de vedere, dar în cadrul legii.

”Am vorbit despre asemenea subiecte, de multe ori. Vreau să subliniez: toți oamenii au dreptul să-și exprime punctul de vedere, în cadrul prevăzut de lege. Orice lucru care iese din cadrul legal nu este doar contraproductiv, dar și periculos ”, a spus el în timpul unei întâlniri cu studenți, cu ocazia Zilei Studenților Ruși.

”În istoria țării noastre, ne-am confruntat în repetate rânduri cu momente în care situația depășea cu mult cadrul legal și care ar fi dus la o asemenea destabilizare a societății și a statului, încât ar fi suferit nu numai cei care zguduiau statul și societatea, dar și acei oameni care n-aveau nicio legătură cu aceasta. Așa a fost după Primul război mondial, ca urmare a Revoluției din Octombrie… Ce intenții bune i-au ghidat pe oamenii care au zguduit Imperiul Rus și la ce a dus acest lucru? Acum nici nu  le voi enumera pe toate… Orice se poate face. Dar fără a trece dincolo de lege. Uitați-vă la ce s-a întâmplat în Statele Unite. Mulțimea a ocupat Parlamentul. La noi [în anii ’90] a avut loc un moment când, în centrul Moscovei, s-a tras asupra Parlamentului. Din centrul Moscovei! Tinerii nici nu știu acest lucru, se trăgea din tancuri, direct în clădirea Parlamentului. Și asta nu a fost cu mult timp în urmă”, a remarcat el.

După cum a subliniat Putin, tinerii nu au văzut și nu au auzit acest lucru.

«Pentru ei, este, poate, același lucru, precum invazia lui Napoleon în Moscova, în 1812… A fost demult. Dar persoanele în vârstă ar trebui să știe acest lucru, ar trebui să-și amintească și în niciun caz nu ar trebui să permită așa ceva. Iată că, la Washington, au capturat Parlamentul. Ce fac cu acei oameni? După cum a spus unul dintre șefii FBI: ”Avem brațe lungi, îi vom prinde pe toți, îi vom închide pe toți”. Îi vor condamna la 15-25 de ani de închisoare, pentru ”terorism intern”. Ce au făcut? Au ieșit și ei cu lozinci politice. Dar în afara legii. De ce ar trebui ca noi să permitem acțiuni care sunt săvârșite în afara cadrului legal? Nu. Cu atât mai mult, este inadmisibil să-i împingi în față pe minori.»

 

 

 

1 Comment

  1. Tot vacarmul creat în jurul caselor președintelui rus pare inițierea unui Maidan în Rusia prin intermediul lui Navalnîi și-a născocirilor sale, fiind ultima „creație” a globaliștilor americani în încercarea lor paranoică de-a destabiliza Federația Rusă. Informații despre construcția acestui palat de la Ghelendjik au ajuns în presă în urmă cu mai bine de un deceniu datorită lui Serghei Kolesnikov, un om de afaceri implicat în proiect.
    Rusia trebuie demonizată și considerată o ”amenințare” pentru Washington și lumea întreagă, deoarece e necesară justificarea cheltuirii a nenumărate miliarde de dolari pentru apărare, Rusia trebuie demonizată pentru că are la conducerea ei un președinte creștin și tradiționalist, un naționalist pursânge, o ultimă redută în calea sodomizării progresiste. Rușii, în viziunea tuturor occidentalilor, au ajuns precum evreii pe vremea lui Hitler, iar conducătorul lor un fel de Lucrezia Borgia care nu se limitează numai la tăierea capetelor, ci a trecut la noi „preocupări”, precum otrăvirea opozanților. Posibil ca SUA să pregătească, cu ajutorul acestor mascarade întreținute și alimentate, deturnarea atenției de la un alt punct pe ordinea de zi în ceea ce privește falsa pandemie și instaurarea Noului Guvern Mondial, ori creează condiții prielnice pentru o nouă lovitură de stat similară cu modelul decembrie 1989, când pe de-o parte ochii opiniei publice internaționale erau îndreptați asupra României, iar pe de altă parte, în urma invaziei americane, era distrusă Panama și răsturnat regimul lui Manuel Noriega. Kremlinul nu a avut niciun motiv real să-l omoare pe Navalnîi, în timp ce Casa Albă este cu siguranță dornică să pună capăt Nord Stream 2.
    Probabil, n-ar fi greșit să sugerez, că tot ceea ce se petrece acum în Federația Rusă are aspectul unei operațiuni false flag orchestrată de americani cu posibila implicare a elementelor antirusești din Germania.
    Vladimir Putin ar fi putut să-și liniștească de mult „partenerii”: https://cluborlov.blogspot.com/2016/08/a-thousand-balls-of-flame.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2896300