Hot News
Stuttgarter Zeitung: „Filmul-anchetă” despre „Palatul lui Putin” a fost realizat de o companie de producție din Los Angeles
01/02
Gerhard Schröder: ”Nord Stream-2” va asigura securitatea energetică a Germaniei
01/02

Kremlinul a solicitat să nu se generalizeze cazurile de bătăi la mitinguri

Dmitri Peskov: ”În ceea ce privește declarațiile reprezentanților americani, cu privire la acțiunile ilegale care au avut loc în țara noastră, repet încă o dată - nu suntem pregătiți să ascultăm declarațiile americanilor despre acest subiect și nu o vom face” / Foto: RBK

Ministerul Afacerilor Externe al Rusiei a atras atenția reprezentanților Statelor Unite asupra responsabilității pentru răspândirea de informații false referitoare la acțiunile neautorizate din Rusia, informează agenția TASS.

”Cerem să se pună capăt amestecului în treburile interne ale statelor suverane și reamintim de responsabilitate”, se arată într-un comunicat al diplomației ruse, postat pe Facebook.

«Amestecul brutal al Statelor Unite în treburile interne ale Rusiei este un fapt dovedit, la fel ca răspândirea, pe platformele de internet controlate de Washington, de fake-uri și apeluri la acțiuni neautorizate. Susținerea, de către Secretarul de Stat al SUA, Anthony Blincken, a încălcării legii, este încă o confirmare a rolului din culise al Washingtonului. Nu există nici o îndoială că acțiunile de încurajare a protestelor sunt parte a strategiei de descurajare a Rusiei”, arată MAE Rus. ”Este evident că Departamentul de Stat s-a înarmat cu programul propus în 2019 de grupul de reflecție RAND Corp. (vezi raportul ”Fragmentarea forțelor Rusiei și scoaterea ei din starea de echilibru”). Este trist faptul сă au scăpat din vedere avertismentul privind ”prețul ridicat și riscurile” realizării acestei doctrine».

MAE Rus a adăugat, adresându-se reprezentanților părții americane, că acțiunile de protest la care se face referire nu sunt ”planificate”, ci sunt ”ilegale”.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875068