Hot News
Pușkov: Europa dorește să se răfuiască cu Rusia
13/02
Concurs: obţinerea unei burse pentru educație gratuită în Federația Rusă
13/02

Șeful SVR a acuzat opoziția de înțelegeri criminale cu serviciile speciale străine

Șeful Serviciului de Informații Externe al Rusiei, Serghei Narîșkin/ Foto: getty images

Șeful Serviciului de Informații Externe (SVR) al Rusiei, Serghei Narîșkin, a acuzat opoziția de înțelegeri criminale cu serviciile speciale străine, relatează Lenta.ru.

În opinia lui Narîșkin, oamenii care colaborează cu servicii speciale străine nu pot fi definiți drept opozanți. ”În comentariile sale, Ministerul de Externe al Rusiei nu greșește și nu exagerează. La cele spuse, nu pot decât să adaug că aceia care încheie înțelegeri criminale cu serviciile speciale ale țărilor ce promovează o politică ostilă față de Rusia nu pot fi definiți drept opozanți. Aici trebuie folosit alt termen”, a subliniat el.

Precizarea lui Narîșkin vine după declarația purtătoarei de cuvânt a MAE Rus, Maria Zaharova, potrivit căreia acțiunea Fondului de Luptă împotriva Corupției, programată pentru 14 februarie, se pregătește sub influența Occidentului. În ajun, la 9 februarie, ea a relatat despre întâlnirea online dintre colaboratorii FBK și reprezentanții țărilor Uniunii Europene, ai Statelor Unite și ai Marii Britanii. În opinia ei, discuțiile au avut drept scop găsirea unor metode ”mai viclene de promovare a activităților subversive” în Rusia.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875085