Hot News
Actorul Andrei Miagkov a murit
18/02
Pogrebinski: De ce bulevardul Bandera, din Kiev, a revenit la vechiul nume, Moscova
19/02

Bloggerul Anatoli Șarii: Zelenski va sfârși prost

Bloggerul Anatoli Șarii/ Foto: problogerov.ru

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, trebuie să se aștepte la un sfârșit tragic, a avertizat jurnalistul și bloggerul ucrainean, liderul ”Partidului Șarii”, Anatoli Șarii, relatează publicația ”Vesti”.

”Am vorbit cu oameni care înțeleg ce se întâmplă, iar ei spun că el, Zelenski, o va încheia foarte prost”, a spus Șarii în platoul emisiunii ”60 de minute” a postului de televiziune ”Rossia 1”.

Serviciul de Securitate al Ucrainei l-a acuzat pe jurnalist de înaltă trădare, pe motiv că Șarii ar fi desfășurat, în spațiul informațional, activități ilegale în dauna securității naționale a Ucrainei.

«Principalul motiv este ratingul ”Partidului Șarii”… În plus, investigațiile zilnice, investigații care vizează oameni din anturajul lui Zelenski și proiectele acestuia, cu documente care confirmă furturi și așa mai departe”, a spus Șarii.

În opinia lui, Ucraina este condusă de un om ”bolnav psihic” și ”foarte prost”. În același timp, jurnalistul a atras atenția că Zelenski a interzis acele posturi de televiziune care l-au ajutat să devină președinte. ”El îi scoate din joc pe toți cei care l-au ajutat în mod real”, a afirmat Șarii, considerând că el face parte din cercul de oameni care i-au oferit sprijin lui Zelenski.

Bloggerul, care la ora actuală trăiește în Spania, a anunțat, de asemenea, că autoritățile de la Kiev planifică, acum, percheziții la toate sediile ”Partidului Șarii”, pentru ”a găsi ,cu siguranță, acolo, grenade și mine”, astfel ca, ulterior, să-l declare organizație teroristă și să-l interzică.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875096