Hot News
Putin și Șoigu și-au petrecut weekendul în taiga. Reportaj foto
21/03
Lavrov: Trebuie să renunțăm la sistemele de plăți controlate de Occident
22/03

Nemții, fascinați de ”capodopera diplomatică a lui Putin”

Foto: u-f.ru

Cititorii ziarului german Die Welt au apreciat reacția președintelui Rusiei, Vladimir Putin, la declarațiile dure ale lui Joe Biden la adresa sa. Majoritatea au condamnat atitudinea liderului american și au fost fascinați de răspunsul reținut din partea Moscovei, relatează agenția Rambler.

”Răspunsul lui Putin a fost o capodoperă diplomatică! După atacurile verbale ale lui Biden din timpul interviului, să-i urezi sănătate este, pur și simplu, super! Sunt convins că niciodată nu va avea loc un dialog în direct”, a comentat Jurgen L.

«O propunere cinstită. Înainte de a amenința cu ”atacuri” și ”represalii”, trebuie să discute unul cu celălalt. Sau poate, Joe Biden nu este chiar așa de ”porumbel al păcii” cum se aștepta o lume întreagă?», se întreabă Ferenc C.

”Nu putem decât să sperăm că, în următorii patru ani, înainte ca Trump să devină din nou președinte, Biden să nu provoace nenorociri prea mari. Foarte demnă a fost reacția lui Putin, care a propus o discuție. Inteligent și diplomatic, el nu i-a plătit lui Biden cu aceeași monedă”, a apreciat Jurgen H.

„Unu la zero în favoarea lui Putin… Este unul dintre cei mai vizionari jucători de pe arena politică mondială”, a scris Nat K.

”Grandios! Putin este cu adevărat un mare om de stat”, a scris admirativ Marcus H.

Într-un interviu acordat zilele trecute unui post de televiziune american, Joe Biden și-a permis o serie de afirmații aberante la adresa lui Putin. În special, el a declarat că liderul rus ”va răspunde” pentru o presupusă ingerință în alegerile din SUA. Drept răspuns, Putin i-a urat sănătate lui Biden și i-a propus organizarea unei discuții deschise și publice. Casa Albă a reacționat evaziv, menționând că președinții au stat, deja, de vorbă. Ulterior, Biden și-a exprimat convingerea că, ”la un moment dat”, va discuta cu Putin.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875097