Hot News
”Fregat” a plasat pe orbită 38 de sateliți din 18 țări
23/03
Se anunță Cel de-al II-lea Concurs Internațional de Jurnalism Digital de limba rusă
23/03

În SUA a fost pusă la îndoială capacitatea lui Biden de a conduce țara

Foto: Reuters

Președintele Statelor Unite, Joe Biden (în imagine), a fost ”calul troian”; curând, își va părăsi funcția pe motive de sănătate, iar locul lui va fi ocupat de vicepreședintele Kamala Harris, sunt de părere telespectatorii postului Fox News, scrie Izvestia.

«Totul a fost planificat dinainte. Biden a fost un mijloc de a atinge scopul – ”un cal troian”. Curând, va anunța că nu mai poate ocupa funcția și locul lui va fi luat de vicepreședintele Harris. De la bun început, pe ea au dorit să o vadă în această funcție», susține MassiveMemberClub.

Utilizatorul cu nickname-ul Kingdomofidiots arată că eventualitatea ca Biden să nu poată conduce SUA în cei patru ani de mandat este mare. El speră, totuși, că președintele american va reuși să ”reziste până la alegerile intermediare” pentru ca republicanii să poată redobândi controlul asupra Senatului”.

”Mi-a fost jenă când am văzut cum Biden s-a împiedicat prima dată, apoi a doua și a treia oară. Ceea ce face partidul lui cu el, în actuala etapă a vieții lui, este aproape o crimă”, a reacționat BidenDestroysAmerica.

Unii utilizatori au ajuns la concluzia că Biden deja nu mai joacă un rol cheie în viața politică a SUA, relatează și agenția RIA Novosti.

”Democrații l-au folosit, înțelegând perfect că are serioase probleme de sănătate. Soția lui atât de mult și-a dorit să devină Prima Doamnă, încât l-a aruncat sub focul inamicului… Nu așteptați ca Joe să fie tratat cu omenie de democrați. Se vor folosi de el cât va fi posibil, după care îl vor da la o parte”, susține Jeisele.

”Cine conduce țara? Gândul ăsta mă sperie. Știm în ce situație se află Biden și știm că nu el conduce. Cine, atunci? Deocamdată, nu există răspuns la această întrebare. Mă tem că, atunci când vom afla, ne va fi și mai frică. Pentru că acela se va dovedi a fi nu omul pentru care au votat milioane de oameni”, a apreciat, la rândul său, NCBob460.

Anterior, fostul consilier al lui Donald Trump, Stephen Miller, a vorbit despre Biden. El a considerat comportamentul actualului șef al Casei Albe o amenințare la adresa securității statului și catalogat drept ”o priveliște tristă” faptul că Biden ”nu este în stare să suporte nici măcar un interviu inofensiv, fără o fițuică”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875068