Hot News
Patinaj artistic: Sportivele din Rusia au ocupat, pentru prima dată în istorie, tot podiumul mondial (VIDEO)
27/03
Elveția a anulat “Legea Magnitsky”. Pentru documentarea parlamentarilor români
27/03

Kremlinul a anunțat data depunerii declarației de venit a lui Putin

Dmitri Peskov, purtător de cuvânt al președintelui rus/ Foto: RIA Novosti

Secretarul de presă al liderului rus, Dmitri Peskov, a anunțat, pentru RIA Novosti, data depunerii declarației de venit a președintelui rus Vladimir Putin și a angajaților administrației de la Kremlin.

Potrivit acestuia, șeful statului și angajații de la Kremlin îşi vor depune declarațiile de venit pentru anul trecut, până la 1 aprilie, a spus Peskov.

Conform legislației, informațiile privind veniturile sunt publicate în termen de 14 zile lucrătoare de la data expirării perioadei stabilite pentru depunerea acestora.

GAZ 2121 ”Niva” a președintului Vladimir Putin/ Foto: fb.ru

În 2019, Putin a câștigat 9,726 milioane de ruble (în jur de 134 170 de euro – n.r). Președintele deține un apartament cu o suprafață de 77 de metri pătrați și un garaj (18 mp). De asemenea, lui Vladimir Putin îi aparține un apartament cu o suprafață de 153,7 metri pătrați și un loc de garaj cu o suprafață de 18 mp, această proprietate fiind în folosința președintelui.În ceea ce privește vehiculele, Putin are în posesie două automobile GAZ 21M (”Volga”), o ”Nivă” și o remorcă auto ”Skif”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875042