Hot News
Elveția a anulat “Legea Magnitsky”. Pentru documentarea parlamentarilor români
27/03
Bild, despre dispozitivele rusești de pe submarinele germane
28/03

Patinaj artistic. Rușii Sinițina și Kațalapov, campioni mondiali la proba de dans pe gheață (VIDEO)

O pereche de aur la dans, Viktoria Sinițîna și Nikita Kațalapov/ Foto: RIA Novosti

Perechea rusă Viktoria Sinițina și Nikita Kațalapov au câștigat proba de dans pe gheață a Campionatului Mondial, ediția 2021, desfășurat la Stockholm, relatează matchtv.ru

Pentru programul liber, patinatorii au primit din partea juriului 133,02 puncte.

Argintul a revenit perechii americane Madison Hubbell și Zachary Donoghue, bronzul fiind cucerit de canadienii Piper Gilles și Paul Poirier.

O pereche de aur la dans, Viktoria Sinițîna și Nikita Kațalapov/ Foto: RIA Novosti

O altă pereche de dans pe gheață din Rusia, Aleksandr Stepanova și Ivan Bukin, a ocupat locul al cincilea, obținând, pentru ambele programe, 208,77 de puncte. Tiffany Zagorski și Jonathan Gureiro (Rusia) au ajuns pe locul 10, cu 188,45 de puncte după proba de dans ritmic și programul liber.

Este pentru prima dată, în ultimii 12 ani, când patinatorii ruși reușesc să câștige medaliile de aur în proba de dans pe gheață la un campionat mondial.

În total, la Stockholm, patinatorii artistici ruși au câștigat trei medalii de aur (din cele patru), una de argint și două de bronz. Un aur și un argint au fost câștigate de echipa SUA, un argint și un bronz, de către japonezi, un argint le-a revenit chinezilor și un bronz, dansatorilor canadieni.

VIDEO: Pervîi kanal TV (Rusia)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875060