Hot News
LNR îi acuză pe militarii Ucrainei că au plasat mine peste tot în Donbass
04/04
Concurs de creație “Călătorie printre stele”
04/04

Pușkov a anunțat asediul Rusiei

Senatorul Aleksei Pușkov/ Foto: TASS

Statele Unite vor organiza un asediu de lungă durată a Rusiei, susține senatorul Aleksei Pușkov, într-o postare pe canalul său de pe rețeaua Telegram, relatează agenția Rambler.ru.

Politicianul a apreciat că administrația americană a președintelui Joe Biden se află, în prezent, într-o stare de cugetare, deoarece nu este dispusă să negocieze cu Rusia și a descoperit că potențialul de ostilitate la adresa ei a fost aproape epuizat de precedenta administrație.

”Ce rău ar mai putea face Rusiei? Rămân trei posbilități”, consideră senatorul. În primul rând, el a numit introducerea așa-numitelor ”sancțiuni din iad”, în al doilea rând el a evocat împingerea Ucrainei spre un nou război în Donbass și, în al treilea rând, el a indicat sporirea numerică a contingentului militar al Statelor Unite și al Alianței Nord-Atlantice în țările care au graniță cu Rusia.

Pușkov a arătat că ”sancțiunile din iad” ar putea să nu dea rezultatul dorit, lovind, în schimb, în investitorii americani și europeni; un nou război în Donbass este sortit să conducă la înfrângerea Ucrainei, iar creșterea forțelor armate la granița Rusiei reprezintă continuarea politicii precedentei administrații, criticată de actuala administrație.

”Acțiuni anti-ruse vor exista, dar obiectivul lor va fi, mai degrabă, un asediu de lungă durată, decât un set de pași radicali și riscanți, capabili să aducă situația la limita unui conflict militar”, este convins senatorul rus.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875091