Hot News
Kremlinul i-a permis lui Lavrov să folosească ”orice vocabular” în privința SUA
10/04
Biden despre Putin. Explicația Secretarului de Stat, ”ridicolă”
10/04

”Lavrov are dreptate, suntem tâmpiți”. Americanii au criticat politica externă a SUA

Președintele SUA, Joe Biden/ Foto: AP

Telespectatorii postului de televiziune Fox News au fost de acord cu cuvintele șefului MAE Rus, Serghei Lavrov, referitoare la politica ”tâmpită” a Statelor Unite față de Rusia, anunță agenția RIA Novosti.

Într-o recentă intervenție, șeful diplomației ruse a apreciat că sancțiuni americane anterioare nu și-au atins scopurile, iar noile încercări de a exercita presiuni asupra Moscovei sunt sortite eșecului. El a mai vorbit despre linia politicii externe promovate de Washington în privința Rusiei care, spunea Lavrov, duce în ”impas”.

Mulți americani au susținut poziția lui Lavrov și i-au criticat pe șeful Casei Albe, Joe Biden și pe vicepreședintele SUA, Kamala Harris, pentru deciziile lor nechibzuite.

”Lavrov are dreptate. Suntem tâmpiți! Iar politica noastră în privința Rusei este și ea tâmpită! Tot ce a făcut Biden până în prezent este o tâmpenie totală! Pentru că Biden este el însuși tâmpit”, crede utilizatorul cu numele Space_the_Final_Frontier.

”Vă spun eu cine e tâmpit… Joe Biden și Kamala Harris – amândoi sunt tâmpiți, slabi, lași, incompetenți și infectați cu corupție”, scrie nj2fla.

”Situația din Ucraina s-a încins imediat după ce Biden l-a sunat pe președintele de acolo. Biden are nevoie de război! Iar marioneta lui din Ucraina face ce-i ordonă coruptul și vicleanul Biden”, este convins solute.

”Ar fi absolut incorect să afirmi că, în general, Statele Unite au vreo politică în privința Rusiei. Lui Biden nu-i ajunge, pur și simplu, creier pentru a avea o politică măcar în privința a ceva”, estimează BigDave121.

”Crimeea și Ucraina nu intră și nu trebuie să intre în zona americană de influență. Încercările de a împinge Ucraina în NATO este o provocare. Imaginați-vă că Organizației Tratatului de la Varșovia (când ea exista) ar fi încercat să târască, să spunem, Mexicul, în rândurile sale”, comentează DraGon57.

”Să vă enumăr țările invadate de SUA sau la invadarea cărora au dat o mână de ajutor? Sunt zeci asemenea țări! Statele Unite au propriile lor armate private! Sper ca neoconservatorii lui Biden să aibă suficientă minte să nu pornească un război cu Rusia – îl vom pierde în decurs de 30 de zile. Noi nu avem rezerve de oameni”, a scrie DaCultfider.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2896272